Eurosport

Overblik over billetpriserne i Premier League: Fra dyre London til billige Huddersfield

Overblik over billetpriserne i Premier League: Fra dyre London til billige Huddersfield

26/09/2018 kl. 15:02Opdateret 26/09/2018 kl. 15:21

Arsenal er det dyreste hold i England at købe billet til, hvis man skal se dem spille på hjemmebane, mens Mathias Zankas hjemmebane i Huddersfield Town er den billigste.

Det kan koste alt fra 75 til over 800 kroner, at se de engelske hold tørne ud på deres respektive hjemmebaner i 2018/19-sæsonen. Arsenal er højdespringeren på listen over de dyreste hold at se fodbold hos med en billetpris på £97 på kampene mod de største modstanderne, hvilket svarer til over 800 danske kroner.

Hold Dyreste billet Billigste billet
Arsenal £97 £27
Tottenham £95 £30
Chelsea £87 £30
West Ham £80 £25

Dernæst Kommer Tottenham, Chelsea og West Ham, der alle har billetpriser på over £80. Det er altså alle London-klubberne, der skruer billetpriserne i vejret, når fansene skal se sit yndlingshold spille.

Christian Eriksen og Spurs, der i øjeblikket spiller på nationalstadionet Wembley, er det eneste andet hold, som sælger billetter til over £90. Det bliver spændende at se, hvor meget de vil sælge deres billetter til, når de kommer tilbage på deres renoverede stadion, White Hart Lane.

  • Se Huddersfield – Tottenham lørdag eftermiddag på Eurosport Player og 6’eren fra klokken 16:00.

Billig fodbold på John Smith's Stadium

Liverpool kan pryde sig med, at de har den laveste billetpris i Premier League. Det er grundet, at de har ”frosset” priserne for tre sæsoner siden. Det skal dog nævnes, at billetterne til £9 kun er i begrænset antal, og at det næste prisniveau er £37 - £10 - dyrere end Arsenals billigste.

De laveste priser finder man i Huddersfield Town, hvor man ligegyldigt modstander og sæde skal betale £30 for en billet. I bunden af skalaen ser vi også Cardiff City, Wolves og Burnley. Sidstnævnte har - ligesom Huddersfield Town - ingen kategorisering af, hvem de spiller mod når det gælder priser. Det er derfor, at Huddersfields hjemmebane, John Smith's Stadium, er den billigste måde at se Premier League-topholdene spille på.

Hold Dyreste billet Billigste billet
Cardiff City £42 £25
Burnley £40 £30
Wolves £40 £22
Huddersfield Town £30 £30