Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Manchester United vs. Arsenal: En nøglekamp om top fire

Kristian Pedersen

Opdateret 04/12/2018 og 16:07 GMT+1

Onsdag aften tager Manchester United imod Arsenal på hjemmebane, og alt andet end en sejr vil gøre det næsten umuligt at nå en top fire position, og dermed også holde Manchester United ude af de ultra-vigtige Champions League-pladser.

ASD

Foto: Eurosport

Der er stadig mange runder tilbage af årets Premier League, men Manchester United er allerede otte point efter Arsenal, som lige nu indtager den Champions League-adgangsgivende fjerdeplads. Det er ingen hemmelighed at Manchester United ikke ligner det storhold de var for få år siden, men en syvendeplads, kun to Clean sheets og en sejrstime på kun to er rystende for alle fans af de røde djævle.
Stream Manchester United - Arsenal onsdag 5. december kl. 21:00 på Eurosport Player
Ender Manchester United i top fire?
Med nederlag til Brighton og West Ham og uafgjorte kampe mod Wolves, Southampton og Crystal Palace gør, at Manchester Uniteds kamp mod Arsenal bliver afgørende for om Mourinhos tropper kan komme i top fire.
Se med på onsdag hvor det afgørende slag skal stå, og Manchester United kan spille sig tættere på eller helt ud af top fire-kampen. Kampen kan ses på Eurosport Player fra klokken 21.00.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce