Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Klopp på pressemøde før Leicester-kamp: Den bedste turnering at vinde er Premier League

Christian Corell

Udgivet 29/01/2019 og 15:55 GMT+1

Mauricio Pochettino har udtalt, at top fire er vigtigere end trofæer, og dette statement fik Jürgen Klopp lov til at forholde sig til på dagens pressemøde forud for Premier League-kampen mod Leicester.

Klopp

Foto: Eurosport

I en klub som Liverpool skal vi gå efter det hele.
”Det vigtigste for Tottenham lige nu er altid at være i top fire.” Sådan udtalte Mauricio Pochettino sig ifølge Sky Sports ovenpå nederlaget til Chelsea i FA Cuppen. Og det er en pointe som Liverpool-manageren, Jürgen Klopp, umiddelbart godt kan forstå og forholde sig til. Det fik han i hvert fald lov til på dagens pressemøde.
Penge er en stor, betydende faktor i moderne fodboldbold, og derfor er top fire så ualmindelig vigtig for en klub, hvis den fortsat skal kunne udvikle sig og følge med de resterende tophold:
Vi skal bruge penge for at forbedre et fodboldhold. Vi kan ikke ændre på det. Det er ikke den eneste måde, men det spiller en stor rolle. Især hvis holdet udvikler sig rigtig godt, og du vil beholde spillerne, bliver det ikke billigt. Det er sandheden.

Vægter et trofæ eller top fire højest?

Det spørgsmål vil man få vidt forskellige svar på alt afhængigt af, hvem man stiller spørgsmålet til. I en klub på størrelse med Liverpool er det ikke nok bare at have vundet Carabao Cuppen tilbage i 2011-2012-sæsonen. Her skal der vindes trofæer, som er større og mere givende. Klopp er ikke i tvivl om, hvilken turnering, der er vigtigst for ham og Liverpool:
Den bedste turnering at vinde er Premier League, fordi så er du i top fire og har samtidig sikret et stort trofæ.
  • Se Liverpool - Leicester onsdag fra klokken 20:00 på Eurosport Player og 6'eren
De hjemlige cupturneringer har nemlig særligt én ulempe:
På den anden side garanterer de ikke penge til den kommende sæson. Derfor er top fire så vigtigt, udtaler Klopp og fortsætter:
Hvis du spurgte klubejerne om top fire, vil de sige ’Ja, det er rigtig vigtigt’. For en fan er det anderledes. I en klub som Liverpool skal vi gå efter det hele.

Premier_League_Generisk
Tilmeld dig Eurosport Player her

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce