Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Junkers Premier League-tips: Sats på genrejste Manchester United

Kristian Pedersen

Opdateret 26/12/2018 og 10:37 GMT+1

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

Junks

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til Runde 19 i Premier Manager
Anbefalingen af Lovren i sidste runde viste sig ganske frugtbar, mens Hazard endnu engang fik bevist han er en mand man ikke kan, og skal, stole på. Men det har man snart vænnet sig til med den lille ugidelige belgier.
Til den kommende runde har jeg bl.a. kig på et genrejst Manchester United hold

Jokeren: Jesse Lingaard

Hvilken start for Solskjær som manager i United, også selvom modstanderen var Cardiff. Waliserne havde dog vundet tre kampe i træk på hjemmebane, så sejren på 1-5 skal trods alt ikke negligeres alt for meget.
Flere spillere viste sig flot frem i det opgør, heraf Lingaard, som fra sin position på højre wing, tog masser af dybe løbe ind bag Rashford og effektivt spillede som den forreste angriber.
Noget af det mest bemærkelsesværdige ved opgøret, rent statistisk var at De Røde Djævle havde en boldbesiddelse på ikke mindre end 75,4%, mens de i resten af sæsonen har ligget på 53,2%. Det kunne tyde på en ny (gammel) spillestil. Ydermere spillede de betydeligt mere langs jorden, og igennem midten, med antallet af indlæg halveret fra deres normale gennemsnit. Uden Lukaku giver det selvfølgelig mening, og deraf får Lingaard endnu mere at arbejde med, hvis det bliver vejen frem under Solskjær. Han scorede også på straffe, mens Pogba var på banen, hvilket indikerer han er den nye straffesparksskytte fremadrettet.
Manchester United tager imod Huddersfield, der ligner et hold, der fuldstændig har mistet pusten med fem nederlag i træk, og tabet af Mooy gør det ikke nemmere for danskerklubben at få gang i maskinen igen.
Med et ejerskab på blot 3% er den unge englænder et glimrende køb, og en spiller der kan stå på holdet spillet ud, da United har et fremragende program de sidste 3 runder.

Stream Liverpool-Newcastle onsdag 26. december kl. 16.00 på Eurosport Player

Værdispilleren: Anthony Martial

Uniteds topscorer i sæsonen, og spilleren med mest vækst i PL Manager spillet for klubben, ligner et godt køb til de sidste tre runder af spillet. Med Lukaku og Alexis ude til runden 2. juledag, bør det blive genvalg til fronttrioen der gjorde det af med Cardiff, og Martial virkede som en spiller der endelig blev sluppet fri af sine tunge arbejdstøjler (ligesom de fleste andre Manchester spillere nu også gjorde). Han var den spiller med flest boldberøringer på den sidste tredjedel af banen, og i feltet i det opgør, samt den spiller i hele runde 18 der skabte flest chancer.
Det kunne ligne et varsel om en ung franskmand, der kommer til at udfolde sig store talent fremadrettet, og til “blot” 6millioner er der masser af værdi i Martial de sidste tre runder

Den Sikre: Harry Kane

Det bliver Kane eller Salah der skal slås om bindet i den kommende runde, og ganske som forudset for nogle uger siden, så er begge spillere ved at finde målformen her i vintermånederne.
Valget af Kane som anfører hænger primært sammen med faren for rotation/mindre spilletid til Salah, eftersom Liverpool har to store kampe mod Arsenal og Man City, på bagkant af deres hjemmekamp mod Newcastle.
Tottenham ligner outsideren til de to forventede mesterskabskonkurrenter, og med et relativt nemt juleprogram kan Kane og co. være at finde helt på siden af Liverpool og Manchester City
Et bud på en solid start-11’er til runde 19:
holdet

The pirates

En pludselig medvind sendte mig tilbage mod top-100, omend West Hams hjemmebane nederlag gjorde ondt. Til den kommende runde skal der skiftes ud, eftersom Manchester United, som beskrevet ovenfor, pludselig bliver ganske interessante at få ind på holdet, med tanke på deres slutprogram her i spillet, og det spil de fremviste mod Cardiff.
Umiddelbart kommer mit hold til at se således ud:
The Pirates
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce