Eurosport

Junkers Premier League-anbefalinger: Sats på unge David Brooks fra underholdende Bournemouth

Junkers Premier League-anbefalinger: Sats på unge David Brooks fra underholdende Bournemouth

04/12/2018 kl. 13:04Opdateret 04/12/2018 kl. 13:25

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

Hej og velkommen til Runde 15 i Premier Manager

Heldigvis er der allerede PL bold fra tirsdag aften, og efter en blandet runde i weekenden, er det på med de skarpe briller og prøve, at finde rundt i junglen af muligheder og overraskelser.

Til den kommende runde har jeg primært vægt på spillere, hvor man kan se de starter inde, altså spillere fra tirsdagens kampe. Med den enorme mulighed der foreligger for rotation, med sådan en midtuge-runde, er det, i min optik, det mest sikre spil.

Jokeren: Fabian Balbuena

Midterforsvaren fra Paraguay er blevet fast mand fra start af, efter skiftet til West Ham fra brasiliansk fodbold. Han er en trussel på de offensive dødbolde, hvor han allerede har scoret en enkelt gang, ligesom han i sidste sæson nettede ikke færre end seks gange i liga og pokal for Corinthians.

Det er altså en målfarlig herre, med en fast startplads vi har med at gøre, men alligevel er det rart at kunne dobbelttjekke hans navn i startopstillingen, når West Ham byder Cardiff inden for tirsdag aften. Waliserne har blot hentet 1 sølle point på fremmed græs indtil videre i sæsonen, og blot lavede to mål. Med et ejerskab på under 1%, og en yderst favorabel pris, kan han meget vel hjælpe såvel dit budget som muligheden for, at adskille dig fra konkurrenterne. West Ham har i øvrigt et ganske glimrende program helt frem til slutningen af spillet, så det er et mandskab man kan overveje at investerer lidt i, da de reelt set kan holdes helt til spillet er slut.

  • Stream 6'erens Match of the Week Chelsea - Manchester City lørdag 8. december fra kl. 17:30 på Eurosport Player

Værdispilleren: David Brooks

Bournemouth har været et af de mest underholdende hold indtil videre i Premier League, og det skyldes primært deres tre forreste mænd, Wilson, Fraser og Brooks. En light-udgave af Liverpools potente fronttrio er de blevet kaldt, og det med rette. 13 mål og 11 assists har de delt mellem sig (Liverpools tre har scoret 16 og lavet seks assists), og selvom Wilson og Fraser umiddelbart er de farligste målt på stats, så er unge Brooks ikke langt efter sine to holdkammerater. Den unge waliser bliver bare bedre og bedre for holdet fra sydkysten, og grundet taktiske årsager så han det meste af opgøret på Etihad fra bænken, indtil Edie Howe havde brug for mere offensive kvaliteter i opgøret. Han er derfor frisk til dette opgør, men kan også lige blive dobbelttjekket inden opgøret går i gang på Vitality stadium tirsdag aften.


Stream Manchester United - Arsenal onsdag 5. december kl. 21:00 på Eurosport Player

Den Sikre: Harry Kane

For første gang denne sæson var der løst krudt i både Agüero og Salah, og det skyldtes primært Agüeros fridag lørdag eftermiddag. Harry Kane fik et mål mere på samvittigheden i North London Derbyet, og på trods af at Tottenham først spiller onsdag, så er Kane vel den mest sikre starter man kan forestille sig i opgøret på Wembley. Southampton fik endelig gang i målscoringen i kampen mod United, men udviste også store defensive problemer, så der skal nok kommer rigeligt med chancer til den engelske landsholdsanfører

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.Eurosport

The Pirates

Det frie fald fra toppen af spillets klassement fortsatte, da jeg i sidste øjeblik blev så træt af den af manglende update på Hazards skade, at jeg solgte ham, og i stedet fik Laporte og Sane ind. Det vra som sådan også ok, selvom den lille belgier så var klar alligevel, og lavede over 100.000 i runden. Det blev igen dyrt, at Wolves åbenbart har ramt en formkrise, netop som jeg fik dem indenfor på mit hold, men de er fortid nu, så i stedet bliver der fyldt op med lidt billige folk fra holdene midten af rækken, og så skal min Manchester City-firkløver ellers spille point hjem til mig. Og hvis nogen så gider forsøge at dække Sterling op i øvrigt, så ville det også være en kærkommen hjælp!