Eurosport

Junker om valget mellem Mane eller Salah: Den egyptiske troldmand får bindet

Junker om valget mellem Mane eller Salah: Den egyptiske troldmand får bindet

08/11/2018 kl. 13:57Opdateret 08/11/2018 kl. 13:59

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

Hej og Velkommen til 12. runde af PL Manager

Sidste runde bød på rigtig fin betaling til det unge - og for mange ukendte - stortalent fra West Ham, Grady Diangana. Dertil leverede Agüero over 300.000 som anfører og fastholdte en høj tilbagebetaling på “Den Sikre”.

Top 5-mandskaberne har alle kampe, hvor de er relativt store favoritter, så det handler om at finde de sikre point i tombolaen af mulige nitter (se Mads Junkers PL-hold nederst i aritklen).

Nedenfor kommer nye anbefalinger:

Jokeren: Ben Chilwell

Leicesters venstreback er stensikker mand under Puel, hvor han endnu ikke har misset et minut. Han dækker hele venstrekanten og kommer dermed også med frem i meget af Leicesters offensive spil. Med en fin assist i sidste runde og en stærk involvering i Leicesters føringsmål mod Arsenal for et par uger siden, er der rigelig af eksempler på den nyslåede landholdsspillers offensive engagement. Når Burnley så kommer på besøg, skulle der også være mulighed for at hente et clean sheet til pointkontoen, og med et ejerskab på blot 1.9% er der fin grund til at vælge Chilwell, hvis du vil differentiere dit mandskab en smule uden at bruge alt for mange penge.

Video - Lacazette-lækkerier og Morata-magi: Se rundens 34 Premier League-mål her

05:44

Værdispilleren: Callum Wilson

Bournemouth har været PL’s største overraskelse indtil videre, og det skyldes ikke mindst den træfsikre angriber. Han er klart førstevalg på mandskabet, og med to kreative kanter i Brooks og Fraser bliver der skabt masser af muligheder til englænderen. Han sparker også straffe, hvilket altid er en dejlig sidegevinst på ens spillere. l de første 11 kampe er han kommet frem til ikke mindre end 15 (!) store chancer, hvilket er klart det højeste i ligaen indtil videre. Til sammenligning ligger spillere som Agüero på 11, Kane på 10 og Salah på ni. At han “blot” har lavet seks mål (og fire assists) skyldes så nok en forskel i kvalitet på Wilson og de øvrige nævnte.

Manchester City vs Manchester United

Den Sikre: Mo Salah

Liverpool er rundens klart største favorit, når de tager imod et Fulham-mandskab i total opløsning, så derfor har jeg rettet luppen mod Klopps offensiv.

Jeg hældte ellers en smule til at foreslå Mane, men efter et nærmere kig på statistikkerne bliver det alligevel den egyptiske troldmand, der får bindet. Mane har indtil videre haft 54 boldberøringer i feltet, mens Salah ligger helt oppe på 87. I afslutninger fører Salah 43-23, og i kategorien store chancer fører egypteren også 9-3. Så Selvom Mane har lavet en enkelt pind mere i sæsonen, bliver det stadig Salah, jeg anbefaler også med den lille fodnote, at han er 2. sparker på straffespark i Liverpool.

The Pirates

Efter flere runders avancement blev 11. runde en jævn en af slagsen. Hazard kom heldigvis ind og lavede +100.000, men nu står han så også fit og flot til den kommende weekend. Watfords tåbelige nederlag til Newcastle kostede dog en smule, og så var det svært at følge med Sterling-toget, der blæste forbi med 444.000 i timen.

Til den kommende runde skal der ikke ske meget på mit mandskab, lige nu ligner det blot en enkelt udskiftning, hvor Keane gør plads til at få Milner ind.

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 11. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold:

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 12. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 12. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.Eurosport