Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Junker om Tottenham-forsvarer: I mine øjne er Alderweireld en af PL’s top 3 bedste forsvarsspillere

Eurosport
AfEurosport

Opdateret 13/12/2018 og 14:42 GMT+1

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

Junker

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til 17. runde i Premier Manager
Den seneste runde viste endnu engang, at top 6-holdene i Premier League er utrolig overlegne - eller i hvert fald top 5-holdene. Så er man i tvivl, om det er bedst at punge ud for en spiller fra toppen af rækken eller gå efter de dyre drenge fra de mindre hold, så er svaret meget ofte at gå med det “sikre”. Der var clean sheet til Tottenham, Arsenal, Liverpool og Chelsea, og den kommende weekend byder på endnu en runde med fire favoritter fra top 6 samt braget på Anfield.
Netop det opgør dækker jeg i samarbejde med Eurosport Player og Holdet.dk, intenst på The Dubliner på Strøget fra klokken 16 søndag. Så kig ind til en fornøjelig søndag i Manager-spillets tegn!

livman

Neden for mine anbefalinger til den kommende runde:

Jokeren: Domingos Quina

Det portugisiske stjerneskud debuterede i startelleveren i mandags for Watford efter et indhop i nederlaget mod Manchester City i sidste uge, men han kan meget vel komme til at bide sig fast med det samme på Watfords midtbane. Så stort er hans talent nemlig i mine øjne, og West Ham kommer til at fortryde, at de solgte ham for en slik til bysbørnene længere mod nord.
Quina tilbyder ikke den ultimative pakke i manager-sammenhæng, eftersom han mest spiller som 8’er, men i opgøret i mandags var der dog prøver på hans fornemme pasningsspil og ikke mindst hans fremlægninger bag forsvarslinjen - lidt i stil med dem Fabregas kan producere. Dertil kommer hans bedst offensive våben, nemlig et fremragende langskud. Noget, der ikke er uvant for Watford-medspillere på midtbanen, Capoue og Doucouré. Netop Capoue er stadig i karantæne til den kommende weekend, og dermed ligne Quina en starter igen på den centrale midtbane.
Udover hans billige prisskilt og lave ejerskab så er valget af Quina også et udtryk for den manglende tiltro, jeg har til Cardiff på udebane. Et point og tre mål er det blevet til på udebane, mens man hjemme er begyndt at skabe en base, der kan holde waliserne oppe i denne sæson.
Quina, Cathcart og Succes er alle spillere, der kan anbefales til den kommende runde, men “wonderkid’et” Quina kan være manden, der adskiller dit hold fra konkurrenterne og samtidig løser et problem med en midtbaneplads, som kan være svær at besætte.

Værdispilleren: Toby Alderweireld

I mine øjne er Alderweireld en af PL’s top 3 bedste forsvarsspillere, og når Tottenham lørdag tager imod Burnley, ligner det et ret sikkert clean sheet til Tottenham-bagkæden. At skulle vælge spillere fra den bagkæde er dog en smule mere tricky, eftersom Pochettino skifter backs, som vi andre skifter mening mellem at elske og hade den mand, man har givet bindet i weekenden. Vertonghen er hans makker i forsvaret, men prisen er simpelthen for høj på den belgiske landskampsrekordholder i forhold til Alderweireld, og sidstnævnte har scoret samme antal mål som sin landsmand i Tottenham-trøjen –på blot halvt så mange kampe. Rent faktisk har Vertonghen scoret et enkelt mål i ligaen i de sidste seks sæsoner. Men har man råd, så er der to belgiske stoppere ugens mest oplagte bud på værdispillere.

Den Sikre: Harry Kane

Tottenham tager som sagt imod Burnley, og det ligner tre stensikre point til hjemmeholdet. Ligesom Salah har Kane det også med at spille sig mere og mere varm i det her spil, og dette opgør ligner en klassisk Kane-massakre, som han har gjort det så mange gange før i december måned. I en runde hvor Salah og Liverpool tager imod Manchester United, og Manchester City formentlig ikke har Agüero klar, så er Kane manden, der får bindet.

The Pirates

Så kom dødsstødet. Runden, hvor bindet blev sat forkert, og Manager-Guderne straffede en med vanvittig kraft. Så ja, jeg havde ikke Salah som kaptajn, og dermed blev det en temmelig lang weekend at komme igennem, når den lille egypter valgte at kampen ude mod nummer syv ligaen, der havde præsteret flot mod top 6-holdene og med en vanvittig vigtig CL-kamp tirsdag aften på bagkant, skulle være tidspunktet, hvor han for første gang i sæsonen scorede med en et mål.
Så meget desto mere frustrerende var det så at genlæse mit eget råd, der gik på, at Salah bruger vintermånederne til at brage point ind på kontoen. Nuvel, jeg holdt mig som nummer 185, men løbet er kørt for en topplacering i år, dertil er springet for stort til de øverste i klassementet.
Det åbner også op for en interessant debat, som man oftest gerne tager, EFTER man har fået tæsk af konkurrenternes anfører. Om det her med 100% bonus for ens anfører ikke er for stort et tillæg. I golfspillet fx, giver ens anfører kun 50%. Nå, den snak tager vi evt. søndag på The Dubliner :)
  • Stream Carabao Cup-braget Arsenal-Tottenham 20.30 onsdag 19. december på Eurosport Player
Mit hold til den kommende runde afhænger en del af Manchester Citys startellever. Skulle der være nogle “gaver”, må man se, om de kan komme ind. Mit angreb er låst med Lacazette, Kane og Salah. Og midtbanefolkene er så ekstremt dyre hos City, men omvendt er de også svære at spille uden. Lige nu ser mit hold således ud på tegnebrættet
Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 17. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.
picture

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 17. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce