Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Junker om muligheden for Agüero-succes: Burnley-mandskabet ligner et slagtekvæg

Christian Corell

Udgivet 18/10/2018 og 10:09 GMT+2

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

Mads Junker

Foto: Eurosport

Hej og Velkommen til 9. runde af PL Manager.
Endelig kommer diverse managerspil i gang igen efter en laaang landsholdspausen. Sidste runde gik personligt rigtigt fint, på trods af at Kane gjorde sit ekstremt dyre prisskilt til skamme. Særligt forrige rundes anbefalinger, Doherty og Jimenez, gav fuld valuta for deres pris, og ditto levede Hazard op til pt. at være den bedste spiller i PL og ditto i PL Manager. I mine øjne i hvert fald (se Junkers PL-hold nederst i aritklen).
  • Se London-derbyet West Ham - Tottenham på Eurosport Player og 6'eren lørdag fra kl. 15:00.

Jokeren: Josh Murphy

Cardiff-midtbanen er en af holdets farligste spillere, og det er ved at være på tide, at waliserne får deres første sejr i årets Premier League. Den kan passende komme, når holdet tager imod Fulham til et regulært bundopgør mellem de to oprykker-mandskaber.
Murphy lavede 10 mål fordelt over de seneste to sæsoner for Norwich i The Championship og scorede sit første PL-mål i den seneste hjemmekamp. Med 0.1% ejerskab er der virkelig mulighed for at differentiere dit hold med den offensive Cardiff-midtbane.

Værdispilleren: Steve Cook

Den pålidelige Bournemouth-forsvarer går ofte under radaren, på trods af han er en af ligaens farligste forsvarsspillere. 17 mål er det blevet til i de senest fem sæsoner - plus det løse i indeværende sæson, hvor han allerede har nettet en enkelt gang. Han topper listen over “bedst til prisen” af ALLE spillere, hvilket selvsagt skyldes Bournemouths fine resultater samt Cooks evne til at blande sig i mål og assist-afdelingen. Prisen på 3.1 million er stadig ganske betalbar, og med en hjemmekamp mod Southampton er der mulighed for sejr, mål og/eller clean sheet.
  • Danskerklubben skal holde stand mod Salah og Firmino: Se Huddersfield - Liverpool lørdag fra kl. 18:00 på Eurosport Player og 6'eren.

Den Sikre: Sergio Agüero

Yep, det er tid til den lille argentiner igen. Hjemme mod et Burnley-mandskab, der ligner slagtekvæg, er han umulig ikke at sætte bindet på.

The Pirates

Som nævnt indledningsvist blev det en rigtig god runde og et spring på over 200 pladser. Det skal, forhåbentligt, følges op af endnu en succesfuld en af slagsen.
Det store spørgsmål er, hvordan jeg får arbejdet Agüero tilbage på holdet. I øjeblikket har jeg brugt 8-10 dage på at pusle med holdet, og det bliver enten et stort make-over, eller også ryger Kane tilbage i kummerfryseren med tanke på det program, som Tottenham har de næste par runder.
Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 9. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold:
picture

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 8. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce