Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Junker om manager-gave: Jeg er personlig lige så stor fan af Özil, som DSB er af snevejr

Christian Corell

Opdateret 20/09/2018 og 11:08 GMT+2

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

Mads Junker

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til 6. runde af Premier Manager,
Efter fem runders anbefalinger er der kommet to tips i kategorien “Den Sikre”, som har ført til hattricks. Forhåbentligt fortsætte hitraten, ligesom der var 100k plus til jokeren i sidste runde. Runden byder på en del storfavoritter, såvel City som Liverpool ligner begge sikre vindere, og ditto gør resten af top-6-klubberne, hvor særligt Chelsea ligner et mandskab, man skal regne med.

Jokeren: Olivier Giroud

Den “ufarlige” verdensmester var fremragende i seneste kamp for Chelsea og ligner med den præstation Sarris fortrukne angriber de næste par runder. Hvis Chelsea-maskinen fortsætter i det tempo den pt. kværner i, så er der alle muligheder for, at Giroud kan få sin bid af pointene. Hans samspil med Hazard er i hvert fald et tydelig plus for den velsmurte offensiv. Med blot 1.0% ejerskab er der mulighed for at ændre lidt af dit angreb med den lange Chelsea-angriber.
  • Følg Liverpool - Southampton på 6'eren og Eurosport Player lørdag fra klokken 15:00.

Værdispilleren: Mesut Özil

Den kontroversielle tysker satte et afgørende præg på Arsenals sejr i seneste runde mod Newcastle. Det ligner dermed, at diverse uoverenstemmelser med Emery er forsvundet for denne gang, og til en pris på 4.7m er Özil lidt af en gave - med tanke på Arsenals kommende kampprogram. Jeg er personlig lige så stor fan af Özil, som DSB er af snevejr, men han er svær at komme udenom til denne runde.

Den sikre: Raheem Sterling

At ramme Guardiolas startellever er lidt af en opgave, og det mest sikre offensive kort ligner stadig Agüero. Men vil man sprede sig lidt fra det oplagte sikre valg, så er Sterling et god bud på en pointgivende mand. Han er et temmelig sikkert kort under Pep og efter skuffelsen i CL mod Lyon, er det svært at forestille sig, at City-mandskabet kommer ud med en stærkt alternativ opstilling. Dertil er Guardiola trods alt for stolt, og det kan nemt gå ud over Cardiff. Selv efter 3-0 sejren i sidste uge over Fulham, var City manageren så utilfreds, at han inddrog spillernes fridag og kaldte dem til træning dagen efter. Det kunne umiddelbart ligne en nedslagtning af hjemmeholdet.

The Pirates

Efter et bare magre runder kom der igen vind i sejlene på mit mandskab. Hazards hattrick og David Silvas scoring var højdepunkterne, ligesom 0-bonus til Hennessey var fint. Salget af Salah viste sig helt perfekt, så der blev plads til den lille Chelsea-belgier, forhåbentligt sparer Salah på kræfterne i opgøret mod Southampton, der er i hvert fald et hav af store kampe forude for Liverpool.
Jeg endte desværre ikke med at holde Zaha, men kastede mig over en klar Chelsea-satsning med Pedro og Alonso på siden af Hazard. Forhåbentligt betaler de dyre indkøb sig tilbage i denne runde. Holgate er en færdig mand, men ellers ligner det umiddelbart en runde uden de store transfers.
Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 5. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold:
picture

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 6. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce