Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Hazard og De Bruyne: Beretningen om afstanden mellem de to belgieres hold

Kristian Pedersen

Opdateret 07/12/2018 og 11:23 GMT+1

Chelseas Premier League-titeljagt er udfaset dramatisk de seneste par uger, i sammenhæng med at Eden Hazards målscoring lige så langsomt er begyndt at stoppe. Det har efterladt Chelsea hele 10 point efter Manchester City, inden topopgøret mellem Chelsea og Manchester City skal stå på lørdag.

ny

Foto: Eurosport

Når slaget skal stå mellem Chelsea og Manchester City, er der også en belgisk stjernekamp i kampen. Ottende og niendepladsen til årets Ballon d'Ors, Eden Hazard og Kevin de Bruyne, mødes i storkampen. Og selvom de to belgiske stjerner er rigtig gode venner uden for banen, så bliver alt venskab lagt til side, når dommeren fløjter til start.
  • Stream 6'erens Match of the Week Chelsea - Manchester City lørdag 8. december fra kl. 17:30 på Eurosport Player

Eden Hazard: Faldet med Chelseas formdyk?

Eden Hazards form i denne sæson har været fuldstændig fantastisk, men Chelseas nylige formdyk, med nederlag til Tottenham og Wolves, har taget Eden Hazards målscoring med sig. Den lille belgier har ikke scoret i Premier League siden den syvende oktober, i 3-0-sejren over Southampton, og det har kostet point i mesterskabsræset mod Manchester City, Liverpool og nu Tottenham, men er Sarri-effekten ved at brænde ud?
Chelsea-træneren mente efter nederlaget til oprykkerne fra Wolves, at hans hold havde fået for meget selvtillid efter den gode sæsonstart.
”Selvfølgelig har vi mistet selvtillid efter denne kamp, men måske er det bedre fordi mine spillere nogen gange viser, at de har for meget selvtillid,” sagde Maurizio Sarri til Sky sports.
Da Maurizio Sarri blev spurgt om Chelsea var ud af titelræset, svarede han: ”Som jeg har sagt før, Manchester City er i en anden kategori. Manchester City er i øjeblikket ikke i vores kategori. Vi skal spille og kæmpe for at blive i top fire.”

Stream 6'erens Match of the Week Chelsea - Manchester City lørdag 8. december fra kl. 17:30 på Eurosport Player

Kevin de Bruyne: Snart tilbage i topform?

Styrmanden på sidste års mesterhold har været ude med en skade det meste af 2018/19-sæsonen. En skade der ikke har stoppet den lyseblå del af Manchester i, at juble over deres fabelagtige hold. Pep Guardiola udtalte dog til The Evening Standart, at De Bruyne selv skulle tage beslutningen om hans fysiske form.
”Jeg ved ikke om han bliver klar. Han er startet med at træne, men det er dag for dag.”
  • Stream Newcastle - Wolverhampton søndag 9. december kl. 17:00 på Eurosport Player
”I disse situationer er det spilleren selv der bestemmer om han føler sig klar. Han kommer til at træne med holdet, og så ser vi på det,” Sagde Pep Guardiola.

Head to head: Hvem er bedst?

De to stjerner endte begge i top 10 i årets Ballon d'Ors, men kommer en af de to til at spille en rolle i næste års Ballon d'Ors? Kan Kevin De Bruyne komme stærkt tilbage fra sin skade og overhale Eden Hazard, eller vil Chelsea-manden løfte sit spil til nye niveauer, og blive kandidat til at vinde prisen?
Hvem bliver bedst næste år?
Opgøret kan blive en af årets kampe, og forhåbentlig vil en enkelt belgisk stjerne skinne igennem, og give os glimt af det fodbold vi alle hungre efter. Kampen mellem Chelsea og Manchester City kan ses på lørdag den 8. december fra kl. 17:30 på Eurosport Player og 6’eren.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Relaterede kampe
Annonce
Annonce