Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Har ikke vundet i Tottenham siden 2012: Er tiden kommet til United-sejr?

Christian Corell

Opdateret 09/01/2019 og 15:32 GMT+1

Manchester United har ikke vundet en fodboldkamp i Tottenham i syv år, men spørgsmålet er, om Ole Gunnar Solskjær kan føre de røde til en sejr?

Har ikke vundet i Tottenham siden 2012: Er tiden kommet til United-sejr?

Foto: Eurosport

Optimismen bobler i United. Der bliver scoret mål. Og der bliver spillet fremadrettet, underholdende fodbold. Fodboldglæden i Manchester har ikke været højere i lang tid. Og der er særligt én mand, der har den positive skyld: Ole Gunnar Solskjær. En United-klublegende, der har en stor fortid med en masse titler i klubben.
Som udgangspunkt er Solskjær en såkaldt caretaker, der skal tage hånd om United, indtil sæsonen slutter i maj, men efter en fuldstændig perfekt start med fem sejre i træk melder spørgsmålet sig: Skal den 45-årige nordmand fortsætte i United efter sommeren og blive en mere eller mindre permanent Manchester United-manager?
I øjeblikket tangerer Solskjær en over 70-årig lang rekord for flest sejre i træk i sin managerdebut. Kun den tidligere manager, Matt Busby, har vundet de fem første kampe i spidsen for United. Det betyder, at hvis Solskjær slår Tottenham på udebane på søndag, som de ikke har gjort i syv år, sætter den tidligere United-spiller en ny rekord som den manager, der har fået den bedste start nogensinde i spidsen for United.

Genlyd i Europa

Men måske langt vigtigere: Med en sejr over Spurs melder United sig vel i virkeligheden ind i kampen om de eftertragtede Champions League-billetter? Og samtidig giver Solskjær en signal til alle omkring United, at han har potentiale til at blive en løsning på klubbens langvarige managerproblem.
  • Se Tottenham - Manchester United søndag på Eurosport Player og 6'eren fra 14:00, hvor studiet åbner op.
En sejr over Tottenham vil være et stort skridt på vejen, men med kun seks kampe i bagagen kan skridtet vel umuligt være stort nok til at overbevise nogen for alvor om, at han er løsningen. Det kræver længere tid, og det kræver flere store kampe. Og de kampe kommer i februar, hvor særligt PSG og Liverpool udmærker sig.
Det er her, hvor den helt store test kommer. Ikke bare for Solskjær, men for hele Uniteds trup, der virkelig har mulighed for at skabe store resultater, som kan give genlyd i hele Europa.
Og hvis der er noget, som Manchester United vil og desperat savner, men ikke har formået, så er det at give Europa og hele verden dét United-hold, som var en gang.
TOTMAN
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce