Fodbold
Premier League

Har ikke vundet i Tottenham siden 2012: Er tiden kommet til United-sejr?

Del med
Kopier
Del denne artikel

Har ikke vundet i Tottenham siden 2012: Er tiden kommet til United-sejr?

Foto: Eurosport

AfChristian Corell
09/01/2019 på 14:07 | Opdateret 09/01/2019 på 14:32

Manchester United har ikke vundet en fodboldkamp i Tottenham i syv år, men spørgsmålet er, om Ole Gunnar Solskjær kan føre de røde til en sejr?

Optimismen bobler i United. Der bliver scoret mål. Og der bliver spillet fremadrettet, underholdende fodbold. Fodboldglæden i Manchester har ikke været højere i lang tid. Og der er særligt én mand, der har den positive skyld: Ole Gunnar Solskjær. En United-klublegende, der har en stor fortid med en masse titler i klubben.

Som udgangspunkt er Solskjær en såkaldt caretaker, der skal tage hånd om United, indtil sæsonen slutter i maj, men efter en fuldstændig perfekt start med fem sejre i træk melder spørgsmålet sig: Skal den 45-årige nordmand fortsætte i United efter sommeren og blive en mere eller mindre permanent Manchester United-manager?

The Emirates FA Cup

Lucas Moura er optimistisk: Jeg er sikker på, Mourinho gerne vil beholde Harry Kane

16/04/2020 PÅ 17:12

I øjeblikket tangerer Solskjær en over 70-årig lang rekord for flest sejre i træk i sin managerdebut. Kun den tidligere manager, Matt Busby, har vundet de fem første kampe i spidsen for United. Det betyder, at hvis Solskjær slår Tottenham på udebane på søndag, som de ikke har gjort i syv år, sætter den tidligere United-spiller en ny rekord som den manager, der har fået den bedste start nogensinde i spidsen for United.

Genlyd i Europa

Men måske langt vigtigere: Med en sejr over Spurs melder United sig vel i virkeligheden ind i kampen om de eftertragtede Champions League-billetter? Og samtidig giver Solskjær en signal til alle omkring United, at han har potentiale til at blive en løsning på klubbens langvarige managerproblem.

  • Se Tottenham - Manchester United søndag på Eurosport Player og 6'eren fra 14:00, hvor studiet åbner op.

En sejr over Tottenham vil være et stort skridt på vejen, men med kun seks kampe i bagagen kan skridtet vel umuligt være stort nok til at overbevise nogen for alvor om, at han er løsningen. Det kræver længere tid, og det kræver flere store kampe. Og de kampe kommer i februar, hvor særligt PSG og Liverpool udmærker sig.

Det er her, hvor den helt store test kommer. Ikke bare for Solskjær, men for hele Uniteds trup, der virkelig har mulighed for at skabe store resultater, som kan give genlyd i hele Europa.

Og hvis der er noget, som Manchester United vil og desperat savner, men ikke har formået, så er det at give Europa og hele verden dét United-hold, som var en gang.

Fodbold

Kane til Real Madrid? Bischoff vender Tottenham-stjernens mulige destinationer

06/04/2020 PÅ 10:00
Fodbold

Debat: lægger Harry Kane pres på Spurs-ledelsen ved at lufte idéen om et skifte?

06/04/2020 PÅ 09:40
Relateret indhold
FodboldPremier LeagueManchester UnitedTottenham Hotspur
Del med
Kopier
Del denne artikel

Seneste nyt

3F Superliga

Nicolai Poulsen om ”det forbudte skifte” fra Randers til AGF

28/05/2020 PÅ 07:16

Seneste videoer

3F Superliga

Bo Henriksen efter sejren over FCM: De kommer tilbage i bedre form, end når jeg træner dem

00:01:05

Mest populære

3F Superliga

Lars Jacobsen: Det her er Brøndbys tre nøglespillere

I GÅR PÅ 13:11