Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Det svære Premier League-juleprogram: Hvem har de hårdeste modstandere?

Kristian Pedersen

Opdateret 21/12/2018 og 22:10 GMT+1

It's the most wonderful time of the year, lyder Andy Williams søde julesang, men også den hårdeste for Premier League-holdene. Juleprogrammet er tætpakket med svære kampe, og hvor de store hold kan snuble og tabe vigtige point i topstriden, så kan de små hold være snu og stjæle point i nedrykningskampen.

BG

Foto: Eurosport

Liverpool møder Wolves, Newcastle, Arsenal og Manchester City henover jul og nytår, og det giver dem en førsteplads når man regner den gennemsnitlige placering ud på deres modstandere. Dog er Liverpool en af de klubber med længst restitutionstid mellem kampene. Liverpool starter nemlig allerede deres juleprogram den 21. december og slutter med en kamp den 3. januar. Det betyder at Liverpool skal spille deres fire julekampe på 14 dage.

Stream Cardiff-Manchester United lørdag 22. december kl. 18:00 på Eurosport Player

Manchester Citys program er overkommeligt, med Crystal Palace, Leicester og Southampton, men også med den mest afgørende kamp mod Liverpool. Opgøret mod Liverpool kan blive kampen om førstepladsen i Premier League, hvis begge hold gør rent bord i de første tre kampe i juleprogrammet. Der er altså lagt op til en drabelig kamp!
Tottenham er et af de hold der har kortest tid til at spille deres juleprogram. Med fire kampe på 10 dage betyder det, at Spurs kun har to dage mellem hver spillet kamp til, at restituere og forberede sig til den næste. Tottenham møder Everton, Bournemouth, Wolves og Cardiff.
Chelsea, der i øjeblikket indtager fjerdepladsen i Premier League, kan med de rigtige resultater skrive sig ind i kampen om Premier League-trofæet igen, men det kræver fire sejre i fire kampe. Det burde også være muligt med det program de har. Chelsea møder Leicester, Watford, Crystal Palace og Southampton, og er dermed et af de hold der har det letteste juleprogram.

Stream Cardiff-Manchester United lørdag 22. december kl. 18:00 på Eurosport Player

Arsenal tabte vigtige point mod Southampton, og skal samle en helt masse point henover jul over nytår. Det burde også være muligt, hvis man kigger nærmere på deres program, så er det kun Liverpool der skulle være en stopklods for maksimumpoint i julen. Arsenal møder i julen Burnley, Brigton, Liverpool og Fulham.

Den gennemsnitlige placering af modstanderne i juleprogrammet - PL 2018/19:

Gennemsnitspladseringen af modstanderne i juleprogrammet - PL 2018/19
Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har været heldige med juleprogrammet, som bliver det næstletteste af alle Premier League-holdenes. Cardiff, Huddersfield, Bournemouth og Newcastle burde være pligtsejre for de røde djævle, og Ole Gunnar Solskjær har en stor opgave foran sig, hvis han skal rette op på Manchester Uniteds forfærdelige sæsonstart.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce