Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Den ultimative Chelsea – Liverpool XI: Med N’Golo Wijnaldum, Olivier Salah & stjernen Eden Firmino

Christian Corell

Opdateret 29/09/2018 og 10:37 GMT+2

Liverpool og Chelsea ramler sammen lørdag i kampen om Premier League-point. Begge hold er kommet rigtig godt fra start, hvorfor det også været ekstra svært at lave en samlet XI. Vi har derfor taget alternative midler i brug og kombineret en anderledes startellever Chelsea og Liverpool i mellem.

Den ultimative Liverpool - Chelsea XI

Foto: Eurosport

Målmand: Alisson Kepa

Vi starter som sædvanlig med målmandsposten. Her finder vi Alisson Kepa, som står sin første engelske sæson. Startvanskeligheder har der ikke været mange af. Vi tæller et drop, som godt nok var af værste skuffe, men ud over det har han vist gode aktioner. Sikkert fodarbejde er en sjældenhed på den engelske målmandspost, men i dette tilfælde må det siges at være hans største styrke, hvilket ikke er nogen overraskelse, når man er brasiliansk/spansk målmand.
picture

Alisson Kepa

Foto: Eurosport

Midterforsvaret: Virgil van Azpilicueta & Joe Rüdiger

Han har været bundsolid i Premier Leagues første runder. Virgil van Azpilicueta er noget af det tætteste, som man kommer på en komplet forsvarsspiler. Han er hurtig, stærk, ejer luftspillet og god i pasningsspillet. Han er umuligt at komme uden om, når den stærkeste startellever skal sættes. Ved siden af Virgil van Azpilicueta har vi Joe Rüdiger, der fungerer som en urokkelig stopklods, hvis det skulle lykkedes modstanderen – mod forventning – at komme forbi Virgil van Azpilicueta.
picture

Virgil van Azpilicueta

Foto: Eurosport

picture

Joe Rüdiger

Foto: Eurosport

Backs: Arnold Luiz & Andy Alonso

Teknisk stærke Arnold Luiz er manden på højreback, mens løbestærke Andy Alonso er holdets venstre back. Der findes ikke mange backs i verden, som kommer oftere i et overlap end Andy Alonso, der med sit skarpe venstreben ofte laver centimeter præcise indlæg. Arnold Luiz har et knaldhårdt spark. Og det er netop derfor, han også tager frispark.
  • Se Premier League-studie lørdag fra klokken 12:30 på Eurosport Player og 6’eren, hvor vi starter ud med West Ham – Manchester United.
picture

Alexander Luiz

Foto: Eurosport

picture

Andy Alonso

Foto: Eurosport

Midtbanen: N’golo Wijnaldum, Xherdan Barkley & Jordan Jorginho

N’golo Wijnaldum er holdets motor og en af de vigtigste spillere, der fungerer som bindeledet mellem forsvaret og midtbanen. Han træffer oftest den rigtige beslutning i stressede situationer. Mand mod mand-situationer er han blandt verdens bedste og hans løbepensum er nærmest uendeligt. Simpelthen en perfekt defensiv midtbanespiller. Uden for banen er N’golo Wijnaldum faktisk også en ganske rar fyr, der både tager metroen og spiller FIFA med sine venner.
picture

N’golo Wijnaldum

Foto: Eurosport

Holdets muskel er Xherdan Barkley. Han er et fysisk pragteksempler og sparker godt med begge ben. Især venstrebenet kan lyne igennem. Han er placeret lidt højere på banen end N’golo Wijnaldum og kommer derfor også i feltet. Han er en spiller, som har sine forcer i det offensive med skarpe driblinger og kraftfulde afslutninger.
picture

Xherdan Barkley ny

Foto: Eurosport

Med præcise indersideafleveringer og et godt overblik er Jordan Jorginho holdets kreative midtbanemotor. Han kan assistere de tre forreste med giftige afleveringer og ikke mindst selv foretage farlige dybdeløb fra anden række, som flere gange har voldt modstanderen problemer.
  • Se Huddersfield – Tottenham lørdag fra klokken 16:00 på Eurosport Player og 6’eren.
picture

Jordan Jorginho

Foto: Eurosport

Angrebet: Sadio Willian, Olivier Salah & Eden Firmino

Som spydspids har vi en målmaskine, som i den grad forstår at lave mål for tiden. Med sin sublime belgiske teknik og en brasiliansk næse for at finde hullerne i feltet finder man ikke nogen bedre starter. Eden Firmino kan både afslutte og sætte en, to eller endda tre mand af. Han er holdets stjerne.
picture

Eden Firmino

Foto: Eurosport

Ved siden af Eden Firmino har vi Olivier Salah, der må siges at være den mest komplette spiller af de tre forreste. Olivier Salah er stærk i luftspillet, men det er ikke det, han er kendt for. Han er kendt for sine koldblodige venstrebensafslutninger, der har sikret holdet mange sejre og vigtige point.
picture

Olivier Salah

Foto: Eurosport

Man kan næsten ikke kan se, at det er Manes ansigt, der er sat på Willians krop, men den er god nok. Sadio Willian er holdets sidste starter. Han er en evig trussel, og med sine hurtige vendinger og snævre driblinger er Sadio Willian altid garant for kampdefinerende momenter. Og så skal man heller ikke glemme hans defensive arbejdsindsats, som enhver manager vil lovprise.
picture

Sadio Willian

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Relaterede kampe
Annonce
Annonce