Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Den belgiske troldmands fantastiske sæsonstart: Vi dykker ned i statistikken

Kristian Pedersen

Opdateret 19/10/2018 og 14:40 GMT+2

Eden Hazard har startet sin Premier League-sæson med lyn og torden. Vi har dykket lidt ned i statistikkerne, for at se på hvor god han egentlig er i denne sæson.

Hazza

Foto: Eurosport

Eden Hazard har scoret syv mål i otte kampe for Chelsea i Premier League i denne sæson, og det gør ham til Premier League-topscorer efter otte spillerunder. Det er to mål mere end spillere som Sergio Agüero og Harry Kane. Med det faktum, at Sergio Agüero og Harry Kane er deciderede topangribere, så er Eden Hazards målscoring i denne sæson fuldstændig uhørt.

Promo 7

Maurizio Sarri anerkender Eden Hazards mange mål, men mener også, at han kan scorer mange flere. Da Maurizio Sarri blev spurgt, om belgieren kunne vinde den gyldne støvle, svarede han:
”Det tror jeg. Vi har talt sammen, og jeg fortalte ham, at han kan score 40 mål. Han skal forbedre nogle ting, men han kan gøre det.”
En modig udtalelse, men hvis belgieren fortsætter hans fine spil, vil det ikke blive noget problem.
Angreb
Mål7
Mål per kamp0.88
Mål med højre fod5
Mål med venstre fod2
Mål på straffespark2
Skud23
Skud på mål10
Skud præcision %43%


Læs også

Ud over den belgiske troldmands mange mål så bidrager han også til holdets øvrige målscorere. Med tre assists til sine holdkammerater har han nu været direkte involveret i ti mål i otte kampe. Det er enestående tal, som Eden Hazard præsterer på banen i øjeblikket.
Team Play
Assists3
Afleveringer465
Afleveringer pr. Kamp58.13
Store chancer skabt6
Indlæg26

De defensive pligter:

Eden Hazards defensive indsats er måske ikke det, der har det største fokus, men Maurizio Sarri er meget tilfreds med Eden Hazards defensive indsats I kampene. Især efter kampen mod Liverpool var han fornøjet over belgierens defensive arbejde.
”Jeg er virkelig glad for den defensive indsats fra Hazard i dag, især i anden halvleg,” sagde Maurizio Sarri efter 1-1-kampen mod Liverpool.
Eden Hazard skal jagte sæsonens ottende Premier League-mål på lørdag mod Manchester United kl. 13:30 på Eurosport Player.
Statistikken der er anvendt i artiklen er taget fra premierleague.com
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce