Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

City kan stille med både et A og B-hold og stadig være favorit mod Huddersfield

Kristian Pedersen

Udgivet 18/01/2019 og 14:08 GMT+1

Uanset om Manchester City vælger at stille med det ene eller det andet hold, er Manchester-klubben Huddersfield overlegne.

City

Foto: Eurosport

Manchester City er i øjeblikket på jagt efter Liverpool som en blodtørstig løve, der jager en skræmt gazelle. Skader og halvdårlige erstatninger kan blive afgørende for de to mandskaber, men hvem har de stærkeste reserver til den afgørende slutspurt mod Premier League-trofæet? Vi har taget et analytisk dyk ned i Manchester City store trup.
Manchester City har handlet massivt ind i de sidste mange transfervinduer, og de har efterhånden fået købt nok ind til to (gode) hold. To hold, der vel at mærket kunne lave pæne resultater i Premier League.
Det mest markante område som Manchester City er dobbeltbesat på, er deres offensive trioer. Især efter Leroy Sané er kommet i storform efter en sløj sæsonstart, er Citys muligheder forrest på banen blevet ekstremt farlige. Derudover er Gabriel Jesus også begyndt at score mål, hvor det er blevet til hele syv (!!) mål i de tre foregående kampe.
Holdet
Det faktum, at Kevin De Bruyne er kommet tilbage fra sine skader, har givet Manchester City endnu et es på hånden, som kan blive mesterskabsafgørende. Det betyder dog, at en spiller som Bernardo Silva måske skal se kampene lidt mere fra en position på bænken.
Ærgerligt for den spanske altmuligmand, som har spillet en fantastisk sæson for de lyseblå. Pep Guardiola har altså et luksusproblem foran sig, når han skal sætte midtbanen til kampen mod Huddersfield.
Uanset hvilke af de to ovenstående hold, som City stiller til start med, vil Huddersfield være underdogs (vi har valgt at se bort fra eventuelle skader ved udarbejdelsen af de to line-ups).
Der ikke noget at sige til, at Huddersfield vil være mere end tilfredse, hvis de får et enkelt point med fra kampen.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce