Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Arsenal - Chelsea i en kombineret startopstilling: Hvem skal på holdkortet?

Christian Corell

Udgivet 18/01/2019 og 11:58 GMT+1

Der venter et stort London-opgør lørdag aften, når Arsenal får besøg af Chelsea, som i øjeblikket ligger solidt på den sidste Champions League-givende plads.

Arsenal - Chelsea

Foto: Eurosport

Når man kigger på de to holds trupper, springer der mange iøjnefaldende navne frem, men hvis vi laver én samlet holdopstilling for de to hold, hvem skal så være at finde i startopstillingen?
Sokratis eller Rüdiger? Torreira eller Jorginho? Mkhitaryan eller Willian? Og hvad med Özil, skal han overhovedet inkluderes i startopstillingen?
Vi har lavet en kombineret startopstilling mellem de to hold og givet vores bud på, hvordan et Arsenal/Chelsea-hold kan se ud i en 4-3-3-opstilling:
CHEARS
Chelsea ender op med otte spillere på holdkortet, mens Arsenal kun får tre spillere med. Om det giver en indikation om, hvem der er favorit, lader vi jer vurdere. De seneste tre kampe Chelsea har besøgt Emirates Stadium i Premier League-sammenhæng er endt 1-1-1. En sejr til Arsenal, en uafgjort og en Chelsea-sejr.
Om mon ikke også, at der venter et nogenlunde lige opgør på lørdag, når kampen sparkes i gang lørdag klokken 18:30 på Eurosport Player?

Premier_League_Generisk

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Relaterede kampe
Annonce
Annonce