Skribent: Kristian Porse & Nikolaj Harding

Den russiske liga vender tilbage den 21. juni. Det bekræftes på ligaens hjemmeside. Premier Liga, som er navnet på den russiske liga, har ligget stille siden den 16. marts, men nu er der lys for enden af tunnelen. Kampene bliver, ligesom i Danmark, afviklet uden tilskuere på stadion, og den sidste runde spilles den 22. juli.

The Emirates FA Cup
Stor dommerbrøler i FA Cup: Sheffield snydes for straffe efter tydelig handske i feltet
44 MINUTTER SIDEN

UEFA: 80 procent afslutter sæsonen

Flere og flere ligaers skæbne bliver i disse dage afgjort. Enten genoptages sæsonen eller også bliver den afsluttet ved skrivebordet, som man har set det i Frankrig. Hos UEFA satser man dog på, at 80 procent af de europæiske ligaer vil blive færdigspillet på grønsværen. Det fortæller præsidenten for UEFA, Alexander Ceferin.

“Som det ser ud nu, er jeg sikker på, vi kan afslutte den europæiske sæson, hvilket vil sige UEFA-turneringerne (Champions League og Europa League, red.). De nationale ligaer er seperate, og de vil hver især beslutte, hvordan de vil køre videre, men jeg tror, at mindst 80 procent afslutter sæsonen,” siger han ifølge BeIN Sports.

Superligaen afviser at forkorte kampe

Ifølge forskere fra Syddansk Universitet kunne man med fordel forkorte kampene i Superligaen til 75 minutter, da man derved vil kunne undgå overbelastningsskader. Det skriver Videnskab.dk. Forslaget kommer dog ikke på tale, fastslår Divisionsforeningens administrerende direktør, Claus Thomsen.

“Vi kommer ikke til at korte minutter af kampene. Spillerne vil være klar til at spille hele fodboldkampe”, siger han ifølge Videnskab.dk

Faktaboks

Foto: Eurosport

3F Superliga
Jacob Nielsen om Backman-afløser, Bundu og Zagreb-bud på Højer
EN TIME SIDEN
The Emirates FA Cup
Highlights: De regerende mestre er ude af FA Cup
2 TIMER SIDEN