Fodbold

Overblikket: Én positiv test stopper Serie A

Del med
Kopier
Del denne artikel

La delusione di Lorenzo Insigne, Napoli-Bologna, Getty Images

Foto: Getty Images

AfChristian Steen Jensen
13/05/2020 på 14:40 | Opdateret 13/05/2020 på 14:54

Eurosport giver på daglig basis et overblik over, hvad der sker i fodboldens verden i en tid, hvor fodbolden ligger stille.

Skribent: Kristian Porse & Nikolaj Harding

Vice-sundhedsministeren i Italien, Sandra Zampa, fastslår, at hvis bare én Serie A-spiller bliver testet positiv for coronavirus, lukker man Serie A med det samme.

3F Superliga

Jacob Friis om datterens sygdom: Når det har set sort ud, så har min datter taget det i stiv arm

42 MINUTTER SIDEN

"Hvis nogen bliver smittet med coronavirus i en klub, så stopper det hele", siger hun ifølge Radio Kiss Kiss Napoli. Det er fortsat uvist, om ligaen overhovedet kommer til at blive genoptaget, men skulle det ske, vil det altså kræve, at samtlige spillere skal kunne testes negative, hvis sæsonen skal færdiggøres.

Premier League vil lytte til utrygge spillere

Premier League-sæsonens skæbne bliver i disse dage heftigt diskuteret i medierne, hvor holdningerne er mange. Spillernes sikkerhed er et af temaerne i debatten, og det vil Premier League nu imødekomme. I denne uge afholdes der nemlig møder mellem ligaen, spillerne og managers, og her vil der være plads til at udtrykke bekymringer, fortæller Premier Leagues direktør, Richard Masters.

Klubberne har været meget tydelige i, at spillerne skal konsulteres ordentlig, og der skal lyttes til deres bekymringer, siger han ifølge Sky Sports. Det forlyder, at der snart skal træffes en beslutning om denne Premier League-sæson, da tiden er ved at rinde ud, hvis man skal nå at færdigspille sæsonen.

Divisionsforeningen lander aftale omkring coronatests af spillere

Divisionsforeningen har lavet en aftale med virkomhederne KMD og Qlife, der sikrer, at spillere spillerne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen bliver testet for coronavirus. Det skriver Divisionsforeningen på sin hjemmeside. IT- og softwarevirksomheden KMD kommer til at stå for infrastrukturen i processen, mens Qlife kommer til at levere testudstyret.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, udtaler: "Det er helt afgørende for 3F Superliga, at vi kan komme i gang med spillet, og få afsluttet alle kampene i sæsonen. Det kan kun ske, hvis vi kan gennemføre det på en ansvarlig måde, både over for spillerne og over for vores sundhedsvæsen, siger direktør Claus Thomsen."

"Fysisk kontakt kan ikke undgås i en fodboldkamp, og derfor er vi nødt til at tage ekstra forholdsregler for at minimere smittespredning," siger Claus Thomsen.

3F Superliga

Casper Højer blev far for første gang midt i corona-tiden: ”Det var specielt.”

5 TIMER SIDEN
3F Superliga

Vi hoppede på cyklen med Morten Bruun, da slutspurten mod #Herermitstadion nummer 1000 blev sat ind

6 TIMER SIDEN
Relateret indhold
Fodbold
Del med
Kopier
Del denne artikel

Seneste nyt

3F Superliga

Nicolai Poulsen om ”det forbudte skifte” fra Randers til AGF

7 TIMER SIDEN

Seneste videoer

3F Superliga

Jacob Friis om datterens sygdom: Når det har set sort ud, så har min datter taget det i stiv arm

00:07:43

Mest populære

3F Superliga

Jacobsen sendt på glatis af Bischoffs skarpe spørgsmål: Jamen så æ-bæ-æ-æh

I GÅR PÅ 11:14