Skribent: Kristian Porse & Nikolaj Harding

Vice-sundhedsministeren i Italien, Sandra Zampa, fastslår, at hvis bare én Serie A-spiller bliver testet positiv for coronavirus, lukker man Serie A med det samme.

The Emirates FA Cup
Stor dommerbrøler i FA Cup: Sheffield snydes for straffe efter tydelig handske i feltet
32 MINUTTER SIDEN

"Hvis nogen bliver smittet med coronavirus i en klub, så stopper det hele", siger hun ifølge Radio Kiss Kiss Napoli. Det er fortsat uvist, om ligaen overhovedet kommer til at blive genoptaget, men skulle det ske, vil det altså kræve, at samtlige spillere skal kunne testes negative, hvis sæsonen skal færdiggøres.

Premier League vil lytte til utrygge spillere

Premier League-sæsonens skæbne bliver i disse dage heftigt diskuteret i medierne, hvor holdningerne er mange. Spillernes sikkerhed er et af temaerne i debatten, og det vil Premier League nu imødekomme. I denne uge afholdes der nemlig møder mellem ligaen, spillerne og managers, og her vil der være plads til at udtrykke bekymringer, fortæller Premier Leagues direktør, Richard Masters.

Klubberne har været meget tydelige i, at spillerne skal konsulteres ordentlig, og der skal lyttes til deres bekymringer, siger han ifølge Sky Sports. Det forlyder, at der snart skal træffes en beslutning om denne Premier League-sæson, da tiden er ved at rinde ud, hvis man skal nå at færdigspille sæsonen.

https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818261.png

Divisionsforeningen lander aftale omkring coronatests af spillere

Divisionsforeningen har lavet en aftale med virkomhederne KMD og Qlife, der sikrer, at spillere spillerne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen bliver testet for coronavirus. Det skriver Divisionsforeningen på sin hjemmeside. IT- og softwarevirksomheden KMD kommer til at stå for infrastrukturen i processen, mens Qlife kommer til at levere testudstyret.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, udtaler: "Det er helt afgørende for 3F Superliga, at vi kan komme i gang med spillet, og få afsluttet alle kampene i sæsonen. Det kan kun ske, hvis vi kan gennemføre det på en ansvarlig måde, både over for spillerne og over for vores sundhedsvæsen, siger direktør Claus Thomsen."

"Fysisk kontakt kan ikke undgås i en fodboldkamp, og derfor er vi nødt til at tage ekstra forholdsregler for at minimere smittespredning," siger Claus Thomsen.

3F Superliga
Jacob Nielsen om Backman-afløser, Bundu og Zagreb-bud på Højer
EN TIME SIDEN
The Emirates FA Cup
Highlights: De regerende mestre er ude af FA Cup
2 TIMER SIDEN