Fodbold

Overblikket: Divisionsforeningen tillader fem udskiftninger

Del med
Kopier
Del denne artikel

udskiftning

Foto: Eurosport

AfMathias Fallesen
19/05/2020 på 13:52 | Opdateret 19/05/2020 på 14:21

Eurosport giver på daglig basis et overblik over, hvad der sker i fodboldens verden i en tid, hvor fodbolden ligger stille.

Skribent: Kristian Porse & Nikolaj Harding

Divisionsforeningen har netop meldt ud, at klubberne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen må foretage fem udskiftninger pr. kamp, når ligaerne genoptages fra den 28. maj. Dette har man eksempelvis også gjort i Tyskland, som genoptog deres ligaer i weekenden. Ligesom i Tyskland skal udskiftningerne foretages over tre omgange. Det vil altså ikke være muligt at få stoppet spillet fem gange i løbet af en kamp for at foretage en udskiftning.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, udtaler i en pressemeddelelse:

UEFA Europa League

Lars Jacobsen husker tilbage på møde med Ronaldo: Den første halve time var et stort mareridt

5 TIMER SIDEN

- Beslutningen er taget efter dialog med klubberne og truffet ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv, siger direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen i en pressemeddelelse.

- Det er for at beskytte klubberne og spillerne bedst muligt i den her ekstraordinære situation, hvor vi ikke kender den fulde effekt af at starte op igen efter en længere pause. - Det skal sikre den bedst mulige afslutning på sæsonen.

Premier League-direktør forventer fortsat at ligaen bliver genoptaget

Premier Leagues direktør, Richard Masters, forventer fortsat, at ligaen vil blive genoptaget og færdigspillet inden udgangen af juli. Han forklarer, at det er vigtigt at få afsluttet ligaen, inden august, da der skal være tid til en pause, inden den nye sæson skal skydes i gang.

“Der kommer et tidspunkt, hvor næste sæson bliver svær at planlægge, men der er vi ikke nået til endnu”, siger Masters til Sky Sports og fortsætter.

“En genstart i juni, hvor man slutter i juli, vil give tid til en pause til, at andre turneringer kan blive færdigspillet, og så kan næste sæson starte i slutningen af august eller meget tidligt i september,” siger han.

Lige nu arbejder Premier League på at lave protokoller for, hvordan man vil afvikle de resterende kampe på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.


Superliga-klubber planlægger testkampe

Flere 3F Superliga-klubber har fået planlagt eksterne træningskampe op mod genoptagelse af ligaen.

Oprindeligt var det ellers ikke muligt at spille andet end interne testkampe, men efter at muligheden for coronatests af spillere er opstået, så er eksterne træningskampe nu mulige.

Blandt andet har Brøndby og Lyngby aftalt at mødes, mens FC Midtjylland krydser klinger med AaB. FC København har aftalt træningskampe mod OB og Sønderjyske.

Du kan se 3F Superliga igen fra d. 28. maj på Dplay og Canal 9.

UEFA Europa League

”Hvorfor står du så herude?” Rasende Falk skælder ud på linjedommeren

5 TIMER SIDEN
3F Superliga

Hebo husker tilbage på OL-kamp mod Brasilien: ”Jeg kunne lige så godt have taget løbesko på”

6 TIMER SIDEN
Relateret indhold
Fodbold
Del med
Kopier
Del denne artikel