Skribent: Kristian Porse & Nikolaj Harding

Divisionsforeningen har netop meldt ud, at klubberne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen må foretage fem udskiftninger pr. kamp, når ligaerne genoptages fra den 28. maj. Dette har man eksempelvis også gjort i Tyskland, som genoptog deres ligaer i weekenden. Ligesom i Tyskland skal udskiftningerne foretages over tre omgange. Det vil altså ikke være muligt at få stoppet spillet fem gange i løbet af en kamp for at foretage en udskiftning.
Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, udtaler i en pressemeddelelse:
- Beslutningen er taget efter dialog med klubberne og truffet ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv, siger direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen i en pressemeddelelse.
3F Superliga
Riddersholm taler ud: Om den sidste tid, fyringen og situationen i SønderjyskE
18 MINUTTER SIDEN
- Det er for at beskytte klubberne og spillerne bedst muligt i den her ekstraordinære situation, hvor vi ikke kender den fulde effekt af at starte op igen efter en længere pause. - Det skal sikre den bedst mulige afslutning på sæsonen.

Premier League-direktør forventer fortsat at ligaen bliver genoptaget

Premier Leagues direktør, Richard Masters, forventer fortsat, at ligaen vil blive genoptaget og færdigspillet inden udgangen af juli. Han forklarer, at det er vigtigt at få afsluttet ligaen, inden august, da der skal være tid til en pause, inden den nye sæson skal skydes i gang.
“Der kommer et tidspunkt, hvor næste sæson bliver svær at planlægge, men der er vi ikke nået til endnu”, siger Masters til Sky Sports og fortsætter.
“En genstart i juni, hvor man slutter i juli, vil give tid til en pause til, at andre turneringer kan blive færdigspillet, og så kan næste sæson starte i slutningen af august eller meget tidligt i september,” siger han.
Lige nu arbejder Premier League på at lave protokoller for, hvordan man vil afvikle de resterende kampe på en sundhedsmæssig forsvarlig måde.


Superliga-klubber planlægger testkampe

Flere 3F Superliga-klubber har fået planlagt eksterne træningskampe op mod genoptagelse af ligaen.

Oprindeligt var det ellers ikke muligt at spille andet end interne testkampe, men efter at muligheden for coronatests af spillere er opstået, så er eksterne træningskampe nu mulige.

Blandt andet har Brøndby og Lyngby aftalt at mødes, mens FC Midtjylland krydser klinger med AaB. FC København har aftalt træningskampe mod OB og Sønderjyske.
https://i.eurosport.com/2020/05/19/2820950.jpg
Du kan se 3F Superliga igen fra d. 28. maj på Dplay og Canal 9.
Jupiler Pro League
Sædet var varmt under Priske: "Der var lidt ekstra i gang"
I GÅR PÅ 14:26
Landskampe
Schmeichel blandt verdens bedste: ”Et mesterværk gennem mange, mange år”
I GÅR PÅ 11:04