Fodbold

Overblikket: Den skotske liga er aflyst

Del med
Kopier
Del denne artikel

Jeremie Frimpong of Celtic reacts after receiving a red card during the Betfred Cup Final between Rangers FC and Celtic FC at Hampden Park on December 08, 2019 in Glasgow, Scotland

Foto: Getty Images

AfKristian Pedersen
18/05/2020 på 14:12 | Opdateret 18/05/2020 på 14:16

Eurosport giver på daglig basis et overblik over, hvad der sker i fodboldens verden i en tid, hvor fodbolden ligger stille.

Skribent: Kristian Porse & Nikolaj Harding

De skotske klubber er blevet enige om, at den nuværende sæson ikke skal færdigspilles. Det skriver det skotske ligaforbund på sin hjemmeside.

Beslutningen betyder, at Celtic kåres som mestre for niende år i træk, Rangers tager sølv og Motherwell bronze, mens Hearts rykker ned.

Til det skotske ligaforbunds hjemmeside siger formand Murdoch MacLennan:

- Vi ville alle gerne have set, at sæsonen blev spillet færdig på banerne, på stadioner og foran fans. Det her er ikke måden, nogen i skotsk fodbold ville have det afgjort, men på grund af de ekstraordinære omstændigheder, er beslutningen enig om, at dette er den eneste rette vej, siger SPFL-formand Murdoch MacLennan ifølge forbundets hjemmeside.

Hobro er første Superliga-hold til at blive testet

Ifølge bold.dk’s oplysninger bliver Hobro IK det første Superliga-hold, der skal gennemgå coronatesten, som Divisionsforeningen har planlagt som en del af protokollerne forud for Superligaens tilbagevenden. Bold.dk skriver, at Hobro-mandskabet skal testes tirsdag, og det kommer til at foregå i Randers. Divisionsforeningen har oplyst, at når samtlige hold er blevet testet, vil der kunne åbnes op for eksterne træningskampe holdene imellem.

UEFA Europa League

FCK mangler den stærke frontløber: ”Kaufmann slet ikke klar til kampe på det niveau”

5 TIMER SIDEN
UEFA Europa League

”Han er da perfekt for Johan Lange i Aston Villa” – Bischoff om Nelssons fremtid

5 TIMER SIDEN
UEFA Europa League

Kæk Gravesen om Johnsson: Havde han reddet straffe, var han blevet solgt i aften

5 TIMER SIDEN
Relateret indhold
Fodbold
Del med
Kopier
Del denne artikel