Eurosport

Officielt: Brøndby henter Andreas Maxsø

Officielt: Brøndby henter Andreas Maxsø

10/09/2019 kl. 09:47Opdateret 10/09/2019 kl. 11:58

Den tidligere FC Nordsjælland spiller har fået en kontrakt i Brøndby, der løber til sommeren 2023.

Andreas Maxsø vender hjem til dansk fodbold efter ophold i tyrkiske Osmanlispor, østrigske FC Zürich og senest KFC Uerdingen, hvor han fik ophævet sin kontrakt efter blot to måneder.

Den 25-årige centrale forsvarsspiller bliver genforenet med Carsten V. Jensen, der også arbejdede med ham i FC Nordsjælland.

”Fra vi fandt ud af, at Maxsø var ledig på markedet, begyndte vi at undersøge muligheden – som vi jo skal, når der er en dygtig spiller derude. Og så måtte vi se, om vi kunne komme tættere på et eller andet, og nu står vi heldigvis her. Så jeg er superglad,” udtaler sportschefen i Brøndby til klubbens hjemmeside.

Video - Tilbageblik: Lars Jacobsen med store roser til Andreas Maxsø

02:22

Selv glæder Andreas Maxsø sig også til sin debut i Brøndby-trøjen:

” Jeg har fået noget erfaring, og jeg kommer tilbage for at vinde og gå forrest. Men det handler først og fremmest om holdet, og det er mit fokus. Nu spillede jeg her, fra jeg var fem til 16 år, så jeg har været her på stadion mange gange og se Superliga-holdet. Så det bliver sjovt at træde ind på banen med Sydsiden i ryggen og trække den gule trøje over hovedet, fortæller den nu 25-årige forsvarsspiller,” siger han til klubbens hjemmeside.

Den nyerhvervede Brøndby-spiller har 108 Superliga-kampe på sit CV.