Dette års sølvvindere fra FC Midtjylland har netop meddelt, at cheftræner Brian Priske er blevet solgt til Royal Antwerp FC, der spiller i den bedste belgiske række, og Brian Priskes tid i FC Midtjylland er dermed forbi.

FC Midtjylland har i samme ombæring indkaldt til pressemøde på mandag d. 31. maj, hvor Brian Priskes afløser vil blive præsenteret. Både Ekstra Bladet og BT skriver, at det skulle være den tidligere AC Horsens-træner, Bo Henriksen, som tager over, men dette er altså endnu ikke bekræftet af klubben selv.

Claus Steinlein, FC Midtjyllands administrerende direktør, udtaler om salget af cheftræneren:

– Priske har ønsket at prøve sig af i en anden liga efter en succesfuld periode i FC Midtjylland. Vi er glade for igen at have udviklet en ung træner, der fik chancen i FCM. Han greb i den grad muligheden og er nu blevet solgt til udlandet, siger Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

For Brian Priske er det en drøm, der går i opfyldelse:

– Det har været en drøm og en ambition at komme afsted til udlandet igen. Jeg er taknemmelig for otte og et halvt gode år i Midtjylland som spiller, assistent og chef. De sidste to år har været helt fantastiske, og nu er tiden til, at jeg skal noget nyt, siger Brian Priske til fcm.dk.

Brian Priske nåede at vinde et dansk mesterskab og sikre klubbens første Champions League-deltagelse i sin tid i FC Midtjylland.
3F Superliga
Highlights: Jón Thorsteinsson gjorde forskellen i AGF’s tredje Superliga-sejr på stribe
6 MINUTTER SIDEN
VM Kvalifikation UEFA
”Hvis vi slår Moldova, kan vi få en festaften i Parken”: Hjulmand ser frem mod kommende kval-kampe
2 TIMER SIDEN
VM Kvalifikation UEFA
Kasper Hjulmand om betydningen af støtte fra fans: Den ubetingede kærlighed går lige i benene
3 TIMER SIDEN