Siden FC Midtjylland lørdag offentliggjorde, at Brian Priske var blevet soligt til Royal Antwerp FC, har der være mange rygter på rygtebørsen. Mandag blev det så endelig officielt ved et pressemøde, at den nye mand i spidsen for årets sølvvindere er Bo Henriksen.
Parterne er blevet enige om tre-årig aftale.
Bo Henriksen stod fra 2014-2020 i spidsen for AC Horsens. Siden 2020 har han været fodboldekspert hos NENT, men skifter altså den tjans ud som cheftræner i FC Midtjylland fra den kommende sæson.
3F Superliga
Brøndby henter tidligere Lyngby-målmand
19/06/2021 PÅ 11:51
Sportschef i FCM, Svend Graversen fortæller på deres hjemmeside:
– Bo har altid formået at få mere ud af sit materiale – både i Brønshøj og i Horsens. Det har vi også gjort i Midtjylland, så på den måde er det et fremragende match. Han er utroligt god til mennesker og mandskabsbehandling, og det er indbegrebet af vores værdier i klubben, så vi er meget tilfredse med, at han er på plads i klubben.
Aftalen tog heller ikke langt tid at få på plads, da det stod klart, at Brian Priske ville blive fortid i klubben:
– Som klub er vi altid forberedt på udskiftninger i truppen og på trænerposten. Der er mange attraktive navne, når vi har haft de resultater, som vi har haft. Derfor har vi løbende snakke med træneremner, så vi var klar til at trykke på knappen, hvis der skulle ske noget. Vi skulle ikke bruge lang tid på at få aftalen på plads, fortæller sportschefen.


Bo Henriksen er klar til at hoppe i trænertøjet igen, og var ikke i tvivl om, at han ville takke ja til jobbet.
– Der er en masse mennesker med passion og energi i alt, hvad de foretager sig, og når det samtidig er et så spændende projekt, var det en no-brainer, da jeg fik muligheden, siger Bo Henriksen på FC Midtjyllands hjemmeside.
– Jeg skal komme med input til den kultur, som er bygget op i Midtjylland i en lang periode. Der er mange dygtige mennesker, som jeg også skal lære fra, men jeg kommer med en pakke, som forhåbentligt kan gøre, at klubben kan tage endnu en skridt.
– Jeg er kommet for at vinde og udvikle klubben. Det er det, der driver mig som menneske, så jeg glæder mig vanvittigt meget til at komme i gang, fortæller den nye cheftræner for FC Midtjylland, Bo Henriksen.
3F Superliga
Jesper Hansen skifter til AGF på to-årig kontrakt
17/06/2021 PÅ 09:30
Landskampe
Påvirket Hareide om Eriksen-situationen: Jeg har ikke sovet meget
13/06/2021 PÅ 17:14