Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Wembley og England tager afsked med Wayne Rooney i aften

Christian Steen Jensen

Opdateret 15/11/2018 og 14:40 GMT+1

I aften trækker den ellers allerede landsholdspensionerede Wayne Rooney for sidste gang trøjen med de tre løver over hovedet.

Roo

Foto: Eurosport

Den aktuelle MLS-spiller fra D.C. United er nemlig kaldt hjem for at blive hædret af det engelske fodboldforbund i venskabskampen mod USA, som kan ses kl. 20.55 eksklusivt på Eurosport Player.
Med 119 landskampe på CV’et kan Wayne Rooney både kalde sig den meste scorende spiller for England, men også den mest spillende markspiller kun overgået af målmand Peter Shilton med 125 kampe.
I et videointerview med Goalhanger bliver Wayne Rooney også lykønsket af sin tidligere holdkammerat, Cristiano Ronaldo, som bl.a. udnævner Champions League-finalesejren som det største højdepunkt, de havde sammen som det såkaldte umage makkerpar i Manchester United.
Jeg er meget glad for, hvad han har opnået. Jeg var i samme situation, da jeg slog Pauletas (Red. pensioneret, portugisisk landsholdsspiller) rekord, og blev landets mest scorende fordboldspiller. Det er en fantastisk følelse, så jeg vil gerne lykønske ham.
Svarede Cristiano Ronaldo til Wayne Rooneys rekord omhandlende flest scorede mål i England, som tæller 53 og er fire mere end Bobby Charlton.

Eurosport Player

Wayne Rooneys afsked på Wembley bliver ikke mindst et følelsesladet øjeblikket for den 33-årige angriber, men er samtidig også et stort punktum i den engelske fodboldhistorie.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce