Fodbold

Karantæneberetning fra Asger Sørensen i Nürnberg: Vi skal holde os fra alt kontakt med mennesker

Del med
Kopier
Del denne artikel

asgers

Foto: Eurosport

AfEmil Iversen
25/03/2020 på 16:51 | Opdateret 25/03/2020 på 17:04

Asger Sørensen er sammen med resten af FC Nürnberg-truppen blevet sendt i 14 dages karantæne, efter en holdkammerat er blevet testet positiv for COVID-19. Vi har talt med den danske forsvarsspiler for at høre, hvordan karantæneperioden har været.

Vi må ikke have kontakt med nogen, vi må ikke gå ud at handle eller gå en tur. Vi skal holde os fra alt kontakt med mennesker.

Sådan var beskeden fra klublægen i FC Nürnberg til danske Asger Sørensen, efter at holdkammeraten Fabian Nürnerger for snart to uger siden blev testet positiv for COVID-19. Hør hele interviewet med Asger Sørensen i videoen nedenfor.

UEFA Europa League

FCK mangler den stærke frontløber: ”Kaufmann slet ikke klar til kampe på det niveau”

5 TIMER SIDEN

Karantæneberetning fra Asger Sørensen i Nürnberg: Vi skal holde os fra alt kontakt med mennesker

00:06:04

Sidst Asger Sørensen og FC Nürnberg var i aktion i den tyske 2. Bundesliga måtte sydtyskerne rejse fra Hannover med et 0-3-nederlag i bagagen.

Kort efter kampen blev Hannover-spilleren Timo Hübers testet positiv for COVID-19, og derfor skulle alle Nürnberg-spillere og ansatte omkring holdet også testes.

Vi blev alle sammen testet. Alle på og omkring holdet. Og det var kun ham (Fabian Nürnberger, red.), der blev testet svagt positiv. Han har faktisk ikke haft nogen symptomer, overhovedet. Det er lidt specielt.

Alligevel var der nok til at sende spillere og ansatte fra FC Nürnberg i 14 dages karantæne.

Her er meget af tiden blevet brugt på at træne og holde kroppen i gang.

Vi har fået tilsendt et program på en app med et styrkeprogram med kropsvægt, og det man nu kan lave med stole og borde.

Og så har klubben sendt en motionscykel hjem til alle spillere med krav om, at der cykles én eller to gange om dagen.

- Så har man ellers bare hamret igennem på cyklen, fortæller den danske forsvarsspiller.

Ellers er tiden i karantæne blevet brugt på film, serier og læsning. Og så har Asger Sørensen talt en del i telefon med kæresten, familie og venner. Han har nemlig været helt alene i sin lejlighed i Nürnberg.

Jeg har været alene. Det er lidt trist i den her tid, hvor man gerne vil have sin familie omkring sig.

Med en hjemmekarantæne følger også praktiske udfordringer. For at følge klublægens og de tyske myndigheders retningslinjer har Sørensen og de andre Nürnberg-spillere ikke selv kunne købe ind.

Én af klubbens holdledere har dog ikke været i kontakt med spillerne, og han kan derfor sørge for at fylde køleskabene op hos spillerne.

- Han har været rundt med den store indkøbskurv og handlet for 8-9 spillere fra holdet, fortæller danskeren.

Nu er karantæneperioden ved at være overstået, og Sørensen ser frem til at kunne komme ud af sin lejlighed igen.

Vi skal møde ind i morgen for at tale med vores sportschef og trænere for at høre, hvordan de næste dage kommer til at forløbe.

Selv tror den danske midtstopper, at træningen fortsat vil foregå individuelt. Sørensen fortæller, at han håber at få lov til at rejse hjem til familien og kæresten i Danmark, hvis spillerne fortsat skal træne individuelt.

Husk, at der hver dag udkommer et afsnit Mens vi venter... på Dplay, hvor du kan holde dig opdateret på sportsverdenen under coronavirussen.

I det seneste afsnit taler FCM-keeperen Jesper Hansen om de midtjyske ambitioner om europæisk fodbold og rivaliseringen med FC Købehavn. Du kan se hele afsnittet i videoen nedenfor.

Mens vi venter... Jesper Hansen om FC Midtjylland og Europa

00:24:16

UEFA Europa League

”Han er da perfekt for Johan Lange i Aston Villa” – Bischoff om Nelssons fremtid

5 TIMER SIDEN
UEFA Europa League

Kæk Gravesen om Johnsson: Havde han reddet straffe, var han blevet solgt i aften

6 TIMER SIDEN
Relateret indhold
Fodbold
Del med
Kopier
Del denne artikel