Af Kasper Marker
Efter 17 år med tilknytning til SønderjyskE er det den 1. marts tid til en ny udfordring for Hans Jørgen Haysen, når han erstatter Peter Christiansen som sportschef i AGF. Om ansættelsen siger AGF’s administrerende direktør Jacob Nielsen til Eurosport:
”Selv om mange i AGF ser SønderjyskE som en noget mindre klub, så synes jeg, at det er sundt for os, at vi ikke altid griber efter det største på markedet.”
VM Kvalifikation UEFA
Danmarks chancer ved EM vendes: Vi har alt – undtagen en topangriber
I GÅR PÅ 09:32
Se hele portrættet af Hans Jørgen Haysen her, hvor vi bl.a. har fulgt ham i mandags i Parken.

Hvem er AGF’s nye sportschef? Stort portræt af Hans Jørgen Haysen

SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm har særligt en ting, som han vil fremhæve ved Hans Jørgen Haysen.
”Det er den sportsdirektør, jeg har arbejdet med, som har været bedst til at være rolig og afklaret og give den support, du som træner og som hold har brug for, når det brænder omkring dig. Og det må jeg rose Hans for at være helt unik og god til.”
Netop den evne kan 45-årige Haysen få brug for i Aarhus, hvor tingene ofte går vildere for sig end i Haderslev.
”Der er jo altid den ubekendte med AGF, om man kan tumle forretningen. For havde han været i Brøndby, så tror jeg måske, at det var en anden sag. Men man er bare mere beskyttet i SønderjyskE, end man vil være i AGF både internt og eksternt,” lyder det fra Jacob Nielsen, som følges op af Glen Riddersholm.
”Hvis Haysen formår at bevare sig selv og ikke tror, at han skal tilpasse sig en rolle, men bare er autentisk og sig selv, så bliver han perfekt også i Aarhus. Jeg kommer til at savne ham.”
VM Kvalifikation UEFA
Frankrig eller Belgien? Laudrup og Gravesen argumenterer for største EM-favorit
I GÅR PÅ 09:32
VM Kvalifikation UEFA
”Et rigtigt slutrundemandskab” – Tyskland kan sagtens vinde EM ifølge eksperterne
I GÅR PÅ 09:32