Kampfakta:
  • Tidspunkt: Optakt kl. 15.30, kampstart kl. 16.00
  • Hvor: 6’eren og Eurosport Player
  • Spillested: Wembley Stadium, London
  • Dommer: Jon Moss

Chelsea præsenterer Maurizio Sarri som ny cheftræner, 18. juli 2018

Foto: Getty Images

Carabao Cup
Highlights: Altdominerende City-mandskab sendte Wycombe Wanderers i knæ med tenniscifre
I GÅR PÅ 21:09
Chelsea
Antonio Conte har forladt trænersædet i Chelsea og er blevet erstattet af en anden italiener: Maurizio Sarri, som klubben har hentet fra Napoli.
Allerede i italienerens første betydende opgør for London-klubben kommer napolitanerens særprægede spillestil uden tvivl til udtryk. Sarri er kendt for en underholdende spillestil med et højt pres, et hurtigt pasningsspil og stor boldbesiddelse.
Jorginho, som Chelsea også har hentet fra Napoli, kommer til at være afgørende for eksekveringen af netop denne spillestil. Italieneren med den brasilianske oprindelse er kendt for sit fantastiske pasningsspil, som allerede kom til udtryk i sin debut for Chelsea.
Ud over Jorginho har Chelsea forholdt sig roligt på transfermarkedet, hvor Michy Batshuayis tilbagevending fra et lejeophold i Dortmund er den mest markante ændring. Sarri får under alle omstændigheder rigeligt at lave med at få implementeret sin spillestil i klubben, der på papiret har et ganske godt hold.

Riyad Mahrez

Foto: Eurosport

Manchester City
Pep Guardiolas mandskab skal forsøge at følge op på en drømmesæson i den engelske Premier League. Når man kigger på holdkortet, er der ingen grund til at tro, at de lyseblå fra Manchester ikke skulle genvinde mesterskabet.
Mesterklubben har af markante navne ganske vist kun hentet Riyad Mahrez i Leicester, men i betragtning af klubben på papiret har Premier Leagues suverænt stærkeste trup, er der ingen grund til panik.
Med en bred trup, et sammenspillet mandskab og Peps velkendte spillestil tyder alt på, at Manchester City vil være lige så skræmmende stærke, som det var tilfældet i sidste sæson.
Forventede startopstillinger:
Chelsea (4-3-3): Caballero; Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Alonso; Jorginho, Fabregas, Barkley; Pedro, Morata, Hudson-Odoi
Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Kompany, Otamendi, Delph; Silva, Fernandinho, Foden; Mahrez, Agüero, Sané
Bud på resultatet
På papiret er der ikke meget, der taler for en Chelsea-sejr. Manchester City er det stærkeste hold og har desuden fordel af at være sammenspillet i modsætning til Sarris mandskab, der stadig mangler at få implementeret et nyt spillesystem.
Seværdigt skal det nok blive, for både Guardiola og Sarri er kendt for at praktisere offensiv og underholdende fodbold. Vi forventer, at det bliver mestrene fra City, der søndag klokken 16.00 på 6'eren og Eurosport Player trækker det længste strå i en målrig affære. 3-1 til Manchester City er vores bud på kampens resultat.
The Emirates FA Cup
Et brølstærkt belgisk missil! Tielemans brager Leicester i front i FA Cup-finalen
15/05/2021 PÅ 17:44
Carabao Cup
Champagne-shower for alle pengene – Se Manchester City løfte Carabao Cup-pokalen
25/04/2021 PÅ 17:45