Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Optakt: Community Shield mellem Chelsea og Manchester City

Morten Bertelsen

Opdateret 03/08/2018 og 16:31 GMT+2

Pokalvinderne og mestrene kickstarter den engelske fodboldsæson med et brag på Wembley.

David Silva of Manchester City is challenged by Cesar Azpilicueta and Andreas Christensen of Chelsea during the Premier League match between Manchester City and Chelsea at Etihad Stadium on March 4, 2018

Foto: Getty Images

Kampfakta:
  • Tidspunkt: Optakt kl. 15.30, kampstart kl. 16.00
  • Hvor: 6’eren og Eurosport Player
  • Spillested: Wembley Stadium, London
  • Dommer: Jon Moss
picture

Chelsea præsenterer Maurizio Sarri som ny cheftræner, 18. juli 2018

Foto: Getty Images

Chelsea
Antonio Conte har forladt trænersædet i Chelsea og er blevet erstattet af en anden italiener: Maurizio Sarri, som klubben har hentet fra Napoli.
Allerede i italienerens første betydende opgør for London-klubben kommer napolitanerens særprægede spillestil uden tvivl til udtryk. Sarri er kendt for en underholdende spillestil med et højt pres, et hurtigt pasningsspil og stor boldbesiddelse.
Jorginho, som Chelsea også har hentet fra Napoli, kommer til at være afgørende for eksekveringen af netop denne spillestil. Italieneren med den brasilianske oprindelse er kendt for sit fantastiske pasningsspil, som allerede kom til udtryk i sin debut for Chelsea.
Ud over Jorginho har Chelsea forholdt sig roligt på transfermarkedet, hvor Michy Batshuayis tilbagevending fra et lejeophold i Dortmund er den mest markante ændring. Sarri får under alle omstændigheder rigeligt at lave med at få implementeret sin spillestil i klubben, der på papiret har et ganske godt hold.
picture

Riyad Mahrez

Foto: Eurosport

Manchester City
Pep Guardiolas mandskab skal forsøge at følge op på en drømmesæson i den engelske Premier League. Når man kigger på holdkortet, er der ingen grund til at tro, at de lyseblå fra Manchester ikke skulle genvinde mesterskabet.
Mesterklubben har af markante navne ganske vist kun hentet Riyad Mahrez i Leicester, men i betragtning af klubben på papiret har Premier Leagues suverænt stærkeste trup, er der ingen grund til panik.
Med en bred trup, et sammenspillet mandskab og Peps velkendte spillestil tyder alt på, at Manchester City vil være lige så skræmmende stærke, som det var tilfældet i sidste sæson.
Forventede startopstillinger:
Chelsea (4-3-3): Caballero; Azpilicueta, Luiz, Rudiger, Alonso; Jorginho, Fabregas, Barkley; Pedro, Morata, Hudson-Odoi
Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Kompany, Otamendi, Delph; Silva, Fernandinho, Foden; Mahrez, Agüero, Sané
Bud på resultatet
På papiret er der ikke meget, der taler for en Chelsea-sejr. Manchester City er det stærkeste hold og har desuden fordel af at være sammenspillet i modsætning til Sarris mandskab, der stadig mangler at få implementeret et nyt spillesystem.
Seværdigt skal det nok blive, for både Guardiola og Sarri er kendt for at praktisere offensiv og underholdende fodbold. Vi forventer, at det bliver mestrene fra City, der søndag klokken 16.00 på 6'eren og Eurosport Player trækker det længste strå i en målrig affære. 3-1 til Manchester City er vores bud på kampens resultat.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Relaterede kampe
Annonce
Annonce