Endnu engang har Kasper Junker udtrykt sin frustration overfor klubledelsen i i Bodø/Glimt. Omkring midnat forlod danskeren spillerhotellet i Marbella trillende på en stor kuffert.
Det skriver den norske avis Avisa Nordland.
”Her kan jeg ikke være mere” var alt, danskeren ønskede at sige til lokalavisen, før han satte sig ind i den ventende taxi.
Eliteserien
Highlights: Junker scorede hattrick og Bodø/Glimt rundede 100 mål i nedslagtning af Haugesund
10/12/2020 PÅ 09:15
Discovery har forsøgt at komme i kontakt med Glimts daglige leder, Frode Thomassen, mandag morgen, men har foreløbigt ikke fået noget svar. Glimt-ledelsen har heller ikke været tilgængelig for en kommentar til Avisa Nordland i Spanien, efter at Junker forlod hotellet ved midnat.
Postyret omkring Kasper Junker er dermed blusset op på ny, efter at han for nogle måneder siden udtrykte stor misfornøjelse over, at Bodø/Glimt afslog flere bud fra udenlandske klubber. I januar gik danskeren hårdt ind mod sin egen arbejdsgiver i VG, efter at Glimt afslog et bud fra italienske Crotone.
Han mente da, at Glimt fratog ham en stor drøm, og at de ikke holdt det, de lovede.
Nogle dage senere forlod Kasper Junker Bodø, angivelig for at afslutte et transfer til tyrkiske Kayserispor – troede han. Budet skulle have haft en totalramme på 25 millioner norske kroner, men kun kort tid efter at Junker var på plads på ”standby” i Oslo, sendte Glimt en pressemeddelelse ud om, at buddet fra tyrkerne var blevet afslået.
Årsagen til det var, at indholdet og strukturen i aftalen ikke var god nok.
Ifølge Avisa Nordland skulle Glimt nu have modtaget et nyt bud på topscoreren, denne gang fra en klub i Japan, hvis transfervindue først lukker d. 2. april. Heller ikke i denne omgang ønsker Glimt at sælge, og dét skulle efter sigende være årsag til Junkers frustration – noget, som dog foreløbigt ikke er bekræftet af nogle af de involverede parter.
Kasper Junker har kontrakt med Bodø/Glimt 2022-sæsonen ud.
Det har tilsyneladende set ud, som om at forholdet mellem Bodø/Glimt og Kasper Junker har forbedret sig i Marbella. Danskeren har spillet samtlige af træningskampene på den spanske sydkyst. I sidste træningskamp mod Atetico Sanluqueno scorede Junker tre mål.
*Opdatering mandag 29. marts kl. 10:30*
Omtrent klokken 10.30 mandag udsendte Bodø/Glimt en pressemeddelelse, hvori den norske topklub kommenterer på Junker-kontroversen - og det er, som Avisa Nordland kunne afsløre, rigtigt nok frustrationen bag det mislykkede Japan-transfer, der ligger til grund for Kasper Junkers ageren i Spanien:
”Vi modtog et bud på Kasper Junker fra en japansk topklub lørdag eftermiddag. Klubben har vurderet buddet, og på grund af den korte tid inden seriestart har vi ikke fundet buddet interessant nok. Det er ikke aktuelt at sælge Kasper Junker i dette forår. Der er for lidt tid til at finde en afløser. Det var vores hovedvurdering.”
Vi har registreret, at han nu har forladt træningslejren i Spanien. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt. Vi og alle forstår godt, at Kasper gerne vil begive sig ud på nye eventyr, men tilbuddene skal for klubben også være rigtige
Det har tilsyneladende set ud, som om at forholdet mellem Bodø/Glimt og Kasper Junker har forbedret sig i Marbella. Danskeren har spillet samtlige af træningskampene på den spanske sydkyst. I sidste træningskamp mod Atetico Sanluqueno scorede Junker tre mål.”
Highlights: Junker på pletten i Bodø/Glimts afslutning på suveræn sæson
Highlights: Junker scorede hattrick og Bodø/Glimt rundede 100 mål i nedslagtning af Haugesund
Eliteserien
Highlights: Ustoppelige Zinckernagel ydmygede Hareides Rosenborg i guldfest
01/12/2020 PÅ 09:54
Eliteserien
Highlights: Junker og Zinckernagel sikrede Bodø/Glimt det norske mesterskab
23/11/2020 PÅ 12:50