Eurosport

Dejan Lovren – en af verdens bedste forsvarsspillere?

Dejan Lovren – en af verdens bedste forsvarsspillere?
Af Eurosport

12/07/2018 kl. 14:12Opdateret 12/07/2018 kl. 14:21

Er Dejan Lovren en af verdens bedste forsvarsspillere? Han er selv uenig med den kritik, som han har fået undervejs.

Ikke mange havde regnet med, at det skulle være Kroatien, der endte op med at skulle spille VM-finale på søndag. Et land, der har færre indbyggere end vi har i Danmark.

Ikke desto mindre er dette tilfældet, og en af de spillere, der spiller en stor rolle på det kroatiske landshold er den 29-årige forsvarsspiller Dejan Lovren, der til BeIN Sports ikke var bleg for at anerkende sin egen præstation:

”Jeg har hørt folk sige, at jeg har haft en svær sæson, men det er jeg ikke enig i. Jeg tog Liverpool til Champions League-finalen, og nu er vi i VM-finalen med landsholdet”.

Lovren har under VM dannet forsvarspar med Domagoj Vida, et centerforsvar, som inden slutrunden var udpeget til at være et af de svage punkter på et ellers stærkt kroatisk mandskab. Vida, der til daglig spiller i tyrkiske Besiktas, er ikke kendt for at være yderst stabil i præstationerne, mens Lovren også har haft udfald i sin karriere i Liverpool. En kritik, han dog ikke er enig i:

Lovren og Klopp

Lovren og KloppEurosport

”Jeg synes, folk bør anerkende, at jeg er en af de bedste forsvarsspillere i verden, i stedet for at sige sådan noget sludder”.

Lovren og Kroatien tager på søndag imod Frankrig i VM-finalen, en finale man for Lovrens skyld kunne ønske, ikke gik på samme måde som den førnævnte Champions League-finale.