Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Superclásico: Verdens største og mest hadske derby!

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 08/11/2018 og 15:09 GMT+1

De indædte rivaler, Boca Juniors og River Plate, står for første gang nogensinde overfor hinanden i finalen i Sydamerikas svar på Champions League, Copa Libertadores.

superclasico

Foto: Eurosport

Der er lagt op til det helt store drama, når de to argentinske storklubber og ærkerivaler, Boca Juniors og River Plate, skal dyste om titlen som Sydamerikas bedste hold i finalen i Copa Libertadores. Det sker eksklusivt på Eurosport Player og Eurosport 2 på lørdag fra kl. 20.45.
Klubberne har med henholdsvis 36 og 33 ligatitler i River Plates favør skudt sig ind som de allerstørste i argentinsk fodboldhistorie. De er derfor begge på jagt efter endnu en titel, som vil være Boca Juniors syvende Copa Libertadores-sejr og River Plates fjerde.
picture

Boca Juniors - River Plate

Foto: Eurosport

Men det er ikke kun trofæet, som de to klubber dyster om. Det er i lige så høj grad håneretten. De to Buenos Aires-klubber siges at udgøre over 70 procent af alle argentinske fodboldfans, hvor 40 procent holder med Boca og 33 med River. Der er altså en kamp i vente, som ikke kun handler om magten i Buenos Aires men i hele Argentina.
Se hvem af de to rivaler der kommer ud med håneretten, når Eurosport Player og Eurosport 2 eksklusivt sender Superclásico på lørdag fra kl. 20.45.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce