Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Hvem løber med Carabao Cup-trofæet? Følg finalen mellem Chelsea og Liverpool på 6’eren og discovery+

nanna ryttersgaard

Opdateret 24/02/2022 og 13:29 GMT+1

Der er atter fodbold på programmet, når vi søndag blænder op for Carabao Cup-finalen mellem Chelsea og Liverpool samt 3F Superligaens 19. spillerunde.

Highlights: Diogo Jota nettede dobbelt mod uskarpe Arsenal og sikrede Liverpool Wembley-billetten

Det er blevet tid til at finde vinderne af den engelske liga cup, Carabao Cuppen. 92 hold tog del i turneringen, da den startede i august 2021, men nu er der kun to hold tilbage; nemlig Liverpool FC og Chelsea FC.
Du kan varme op til Carabao Cup-finalen sammen med os på 6’eren og discovery+ fra kl. 13.30. Her viser vi først Superliga-opgøret mellem AaB og Silkeborg IF, der begge startede forårspremieren ud med en sejr i sidste weekend.
Herefter dykker eksperterne Thomas Gravesen og Brian Laudrup blandt andet ned i Jürgen Klopps ændede tilgang til de engelske pokalturneringer, samt Liverpools mulighed for at tage fire titler i denne sæson: Carabao Cup, FA Cup, Premier League og Champions League.
Men før den første titel kan opnås, skal mandskabet fra Liverpool først besejre Chelsea, der går ind til kampen med en sejr i bagagen fra tirsdagens Champions League-opgør mod franske Lille.
Startfløjtet lyder kl. 17.30, hvor Peter Piil og Mikkel Bischoff sidder klar til at guide dig i gennem kampen fra Wembley.
Kan FC København udbygge sin føring i Superligaen?
På Canal 9 og discovery+ viser vi opgøret mellem Viborg FF og FC København, når de mødes på Energi Viborg Arena. Du kan se med fra kl. 15.00, hvor ekspert Flemming Povlsen blandt andet kaster lys over trænersituationen i Viborg i optakten til kampen.
Søndagens fodboldprogram:
  • 14:00: AaB – Silkeborg IF, vises på 6’eren og discovery+ fra kl. 13.30-20.30.
  • 16:00: Viborg FF – FC København, vises på Canal 9 og discovery+ fra kl. 15.00-18.45.
  • 17:30: Carabao Cup-finalen mellem Chelsea FC og Liverpool FC, vises på 6’eren og discovery+ fra kl. 13.30-20.30.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce