Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Perfekte Liverpool tager imod ubesejrede Chelsea i Carabao-brag

Frederik Ptak Fréder

Udgivet 26/09/2018 og 09:11 GMT+2

To af sæsonens indtil videre bedst spillende hold møder hinanden onsdag aften på Anfield. Vi giver dig her de vigtigste informationer om kampen og et kig på de to mandskaber.

LfcChepic

Foto: Eurosport

To af sæsonens indtil videre bedst spillende hold møder hinanden onsdag aften på Anfield. Vi giver dig her de vigtigste informationer om kampen og et kig på de to hold.
Spillested: Anfield, Liverpool
Kampstart: Onsdag 20:45 (optakt 20:30)
TV: 6’eren og Eurosport Player
Der er lagt i ovnen til et brag af en kamp, når Liverpool tager imod Chelsea onsdag aften. Liverpool fører med 18 point an i Premier League, der dog er skarpt forfulgt af både Manchester City og aftenens modstander fra Chelsea, som begge står noteret for 16 point. Derfor kan vi godt forvente en duel, hvor begge hold vil gøre alt for at komme videre i turneringen. Men kampprogrammet for begge klubber begynder også at spidse til, hvorfor der nok vil komme udskiftninger hos begge mandskaber. Dette ser vi nærmere på her.
Hos Liverpool kan målmandsreserven, Simon Mignolet, få chancen i målet og vise, hvorfor Jürgen Klopp beholdte ham i sommerens transfervindue. Derudover kan de to backs Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson måske også se frem til en tiltrængt pause, hvilket giver plads til Nathaniel Clyne og spanske Alberto Moreno. Ligeledes kan Joel Matip og Joe Gomez være i spil til midterforsvaret, ligesom det var tilfældet i anden halvleg af weekendens kamp, hvor Virgil van Dijk gik ud med småproblemer. På midtbanen kan sommerindkøbet fra Monaco Fabinho måske også få sig en startplads, efter han debuterede i Champions League i sidste uge. Xherdan Shagiri spillede en god første halvleg i weekenden, inden han blev taget ud, hvilket kunne indikere, at han igen får sig en startplads. Yderligere er Daniel Sturridge en mulighed i angrebet efter en flot kamp mod PSG.
Modsat Liverpool ligner førstekeeper Kepa Arrizabalaga valget mellem stængerne hos Chelsea. I forsvaret har Maurizio Sarri kørt med de samme fire forsvarsspillere i Premier League og byttet ud på nogle af pladserne i Europa League. Det kommer nok også til at være tilfældet til denne kamp. Andreas Christensen fik sine første minutter i Europa League sidst og er også et bud på en ny mand i startopstillingen – måske i stedet for David Luiz. Gary Cahill blev indskiftet i weekendens 0-0-kamp mod West Ham og erstattede Antonio Rüdiger, hvilket måske også bliver en overvejelse denne gang for Sarri. Jorginho og N’Golo Kanté ser ud til at udgøre holdets lunge, hvorfor de kan se frem til at starte inde igen. Eden Hazard har i starten af denne sæson vist skræmmende styrke, og han bliver vigtig for Chelsea gennem hele sæsonen. Måske derfor vælger Sarri at give ham et hvil i denne kamp, ligesom tilfældet var i Europa League-kampen mod PAOK. Olivier Giroud har indtil videre vist sig som Sarris foretrukne angriber, men denne kamp kunne også give Álvaro Morata chancen fra start.
Der er under alle omstændigheder lagt op til en hæsblæsende duel mellem de to engelske storhold.
Følg kampen onsdag fra 20:30 på 6’eren og Eurosport Player.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce