Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Dilemmaet i Tottenham: Top fire eller Cup-titler?

Kristian Pedersen

Opdateret 08/01/2019 og 12:42 GMT+1

Er sølvtøjet, i form af et FA Cup-trofæ eller en Carabao Cup-triumf, vigtigere end en top fire-placering i Premier League? Det er det store spørgsmål, som Tottenham står overfor i øjeblikket.

KANE

Foto: Eurosport

Tottenham skal i aften spille Carabao Cup-semifinalens første opgør mod Chelsea, og derudover spiller de med i FA Cuppen, Champions League og Premier League. Det betyder, at der skal prioriteres i Tottenham, og at Mauricio Pochettino skal sortere i truppen, så han får det maksimale ud af Spurs-mandskabet i alle turneringer. Diskussionen om cup-turneringernes vigtighed kommer i takt med, at Tottenham i øjeblikket kun er to point efter Manchester City og seks point efter Liverpool i toppen af Premier League.
Carling Cup-triumfen i 2008
Mauricio Pochettino er ikke i tvivl om, hvilke turneringer der er vigtigst for ham.
Hvis Tottenhams ambition 'kun' var at vinde ligacuppen eller FA Cuppen - med al respekt for de turneringer - så tror jeg ikke, at mine ambitioner havde matchet klubbens. Min ambition er at vinde Champions League eller Premier League med Tottenham, fortæller Mauricio Pochettino ifølge ESPN.
Men er det ikke vigtigt for Tottenhams selvforståelse at vinde et trofæ? Sidst klubben vandt et trofæ, var det netop League Cup-trofæet, der blev løftet tilbage i 2008. Det er altså lang tid siden, at Tottenham har fået nyt sølvtøj i trofæskabet, og succesen i London-klubben bindes stadig op på at komme i top fire i Premier League.
Hvad bør være vigtigst for Tottenham i denne sæson?
Se med i aften, når Tottenham går på banen mod Chelsea i Carabao Cuppen. Kampen kan streames på Eurosport Player fra klokken 21.00.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce