Eurosport

Dilemmaet i Tottenham: Top fire eller Cup-titler?

Dilemmaet i Tottenham: Top fire eller Cup-titler?

08/01/2019 kl. 10:50Opdateret 08/01/2019 kl. 12:42

Er sølvtøjet, i form af et FA Cup-trofæ eller en Carabao Cup-triumf, vigtigere end en top fire-placering i Premier League? Det er det store spørgsmål, som Tottenham står overfor i øjeblikket.

Tottenham skal i aften spille Carabao Cup-semifinalens første opgør mod Chelsea, og derudover spiller de med i FA Cuppen, Champions League og Premier League. Det betyder, at der skal prioriteres i Tottenham, og at Mauricio Pochettino skal sortere i truppen, så han får det maksimale ud af Spurs-mandskabet i alle turneringer. Diskussionen om cup-turneringernes vigtighed kommer i takt med, at Tottenham i øjeblikket kun er to point efter Manchester City og seks point efter Liverpool i toppen af Premier League.

Carling Cup-triumfen i 2008

Mauricio Pochettino er ikke i tvivl om, hvilke turneringer der er vigtigst for ham.

Men er det ikke vigtigt for Tottenhams selvforståelse at vinde et trofæ? Sidst klubben vandt et trofæ, var det netop League Cup-trofæet, der blev løftet tilbage i 2008. Det er altså lang tid siden, at Tottenham har fået nyt sølvtøj i trofæskabet, og succesen i London-klubben bindes stadig op på at komme i top fire i Premier League.

Hvad bør være vigtigst for Tottenham i denne sæson?

Quick Poll
111 stemme(r)
At prioritere Premier League og sikre en top fire-placering
Carabao Cup-titlen
FA Cup-titlen
Champions League