Eurosport

Burton Albion vs. Manchester City: Som David mod Goliat

Burton Albion vs. Manchester City: Som David mod Goliat

09/01/2019 kl. 15:16Opdateret 09/01/2019 kl. 15:35

League One-mandskabet Burton Albion tager i aften imod en næsten umulig opgave, når de møder mægtige Manchester City i Carabao Cup-semifinalen.

Manchester City går ind til kampen med høj selvtillid efter at have knust Rotherham 7-0 i FA Cuppen. De forsvarende Premier League-mestre er lige nu fire point efter Liverpool, og Premier League må siges at være førsteprioriteten for de lyseblå fra Manchester. Cup-turneringernes mange kampe har indflydelse på Manchester Citys præstation, men Pep Guardiola udtaler, at de tager kampen mod Burton Albion meget seriøst.

  • Stream Tottenham-Manchester United søndag 13. januar fra kl. 17.15 på Eurosport Player

"At vinde er vigtigt, det kan vi ikke fornægte," udtaler Guardiola

"Vi er i semifinalerne. Et skridt tættere på at komme tilbage til Wembley. Vi tager opgaven seriøst."

"Carabao Cuppen er en mere lokal turnering. Alle er glade for at vinde, men ingen er kede af at forlade turneringen. Nu er vi her, og så skal vi prøve," sagde Pep Guardiola til CityTV.


TOTMAN

Burton Albion har vundet over hold fra højere divisioner i de fire sidste runder i denne sæsons Carabao Cup. Det giver League One-holdet masser af tro på tingene, også selvom det kan virke tæt på umuligt. Burton Albion går dog ind til kampen mod Manchester City med en 4-0-sejr over Rochdale, blandt andet med et hattrick af Marcus Harness - en spiller man skal holde øje med i aftenens opgør.

"Det er godt at gå ind til den kamp med endnu et clean sheet og en god præstation. Vi vil bare tage dertil og gøre vores bedste," sagde Marcus Harness til Burtons hjemmeside.

  • Stream Manchester City-Burton Albion i aften fra kl. 20.45 på 6'eren og Eurosport Player

"At spille mod de bedste spillere i verden er det, du drømmer om som barn, og vi er alle spændte, da vi ikke har noget at tabe og kan bare gå ud og nyde det."