Fodbold

Bo Henriksen om ekstra udskiftninger: Det vil hæve niveauet i ligaen

Del med
Kopier
Del denne artikel

Bo Henriksen

Foto: Eurosport

AfChristina Nederby
20/05/2020 på 07:45 | Opdateret 20/05/2020 på 09:10

Horsens’ manager, Bo Henriksen, glæder sig over, at han har muligheden for at foretage fem udskiftninger, når 3F Superligaen genoptages. Det vil hæve niveauet i Superligaen, mener han.

Skribent: Nikolaj Harding

AC Horsens’ manager, Bo Henriksen, er glad for, at Divisionsforeningen i dag har besluttet at tillade fem udskiftninger, når 3F Superligaen skydes i gang:

UEFA Europa League

Highlights: Klodset målmandskoks sender Wolverhampton i kvartfinalen

7 TIMER SIDEN

Generelt mener jeg, at det vil hæve niveauet i ligaen, fordi vi vil få mindre trætte spillere. Regelændringen kommer dem på banen til gode, men så sandelig også dem, der skal se på det,” siger Bo Henriksen.

Ifølge Divisionsforeningen er beslutningen truffet i samråd med klubberne ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv, da man ikke kender effekterne af at starte op igen efter en lang pause.

Derfor kalder Bo Henriksen også beslutningen for fornuftig:

Kampprogrammet bliver markant hårdere, end hvad vi havde regnet med. Vi havde indrettet vores trup efter, hvordan kampprogrammet så ud dengang, men nu bliver det noget helt andet. Nu kan vi så bruge flere spillere, og derfor synes jeg, at det er fornuftigt, og det er også mest fair for alle,” siger han og fortsætter:

Det er godt for fodbolden, for ingen klubber herhjemme, måske lige med undtagelse af FCK, er indrettede til et så tæt kampprogram. Men selv FCK vil have glæde af det, for de har haft mange skader i sæsonen, så jeg tror at det er noget, som også kommer dem til gode.”

Regelændringen gælder for resten af 2019/2020-sæsonen og vil gælde 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og Sydbank Pokalen. Udskiftningerne skal foretages over tre omgange i løbet af kampen, og det vil derfor ikke være muligt at stoppe spillet fem gange i kampen for at foretage en udskiftning.

UEFA Europa League

Highlights: Basel udmanøvrede fuldstændig Frankfurt i solid sejr

7 TIMER SIDEN
UEFA Europa League

Definitionen af for meget selvtillid: Jimenez prøver vanvittig rabona fra 20 meter

8 TIMER SIDEN
Relateret indhold
Fodbold
Del med
Kopier
Del denne artikel