Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Superligaen

Kristian Pedersen

Udgivet 11/10/2018 og 13:45 GMT+2

Følg Superligaen direkte fra de danske stadions på Eurosport Player, Canal 9 og på Eurosport 2

Viktor Fischer

Foto: Eurosport

Eurosport Player får du adgang til fodbold fra Danmarks bedste fodboldrække, Superligaen. Og Superliga-sæsonen 2018/2019 kan kun blive fremragende efter den dramatiske afslutning på 2017/2018-sæsonen.
FC Midtjylland kommer ind til denne sæson med et håb om at kunne forsvare det mesterskab, som de på flotteste vis fik tilspillet sig i slutningen af sæsonen, men det bliver ikke en nem opgave for midtjyderne.
Brøndby har uden tvivl blod på tanden, efter at de tabte mesterskabet i de sidste runder, og FC København er klar på at revanchere en af de dårligste sæsoner i mange år. Begge går klart efter at få mesterskabet tilbage til Sjælland.
Er det i år, at traditionsklubberne imponerer, og klubber som AaB, AGF og OB bider sig fast i toppen af dansk fodbold igen? Jakob Michaelsen har overtaget tøjlerne i OB efter Kent Nielsen, og betyder det, at fynboerne får forløst sit potentiale? Får David Nielsen bragt AGF tilbage i den sjove ende af ligaen?
Nedrykningskampene blev ligeledes dramatiske, og i år bliver det tre oprykkere, der skal forsøge at gøre sig gældende i Superligaen, heriblandt et gensyn med Vejle og Esbjerg, samt et goddag til Vendsyssel, der er i landets bedste række for første gang nogensinde.
Casper Høygård og Zak Egholm med flere guider seerne gennem kampene, mens dygtige reportere står klar på sidelinjen for at levere dugfriske reaktioner. Inden og efter kampene er Mette Cornelius og Signe Vadgaard værter for dybdegående op- og nedtakter i selskab med kyndige eksperter, som blandt andre Flemmings Povlsen, Lars Jacobsen, Morten Bruun og Tommy Bechmann, der analyserer alt det bedste fra den danske fodboldrække. Du kan streame det hele på Eurosport Player.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce