Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Superligaen og Junker går på vinterpause: For meget ansvar på de nordjyske drenge

Eurosport
AfEurosport

Udgivet 13/12/2018 og 11:29 GMT+1

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Superliga-runde.

Junker

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til sidste runde af Super Manager.
Seneste runde gik nogenlunde med henhold til anbefalinger primært grundet endnu en forrygende runde fra Robert Skovs side.
Til sidste runde af spillet kommer her de sidste tips fra min side. En runde, hvor de tre bundhold ser ud til at gå på vinterferie med et nederlag i bagagen.

Jokeren: Marvin Egho

Den østrigske angriber har efterhånden fundet vej til startopstillingen hos Randers FC, og selvom det ikke blev til mål i seneste kamp, er han stadig inde i en fin stime med mål i de foregående to kampe. Randers skal forsøge at spille sig tættere på top 6, og i den henseende er hjemmekampen mod Vejle (uden den karantæneramte Souza) en must-win-kamp.
Med et ejerskab på blot 0.2% kan Egho være manden, der trækker dit hold det sidste stykke over stregen, og adskiller dit hold fra din konkurrenter.

sl16

Værdispilleren: Mikael Uhre

Uhre blev helten for Brøndby i sidste runde, og med Wilczek i karantæne til opgøret hjemme mod Vendsyssel, er det realistisk, at det er Uhre, der er skal afløse polakken. Han mangler stadig at være mere kynisk i sin omgang med chancer, men den tidligere SønderjyskE-angriber kommer næsten altid frem til et par muligheder i en kamp. Brøndby er kæmpe favoritter til kampen mod Vendsyssel, og en angriber til “blot” 4.5 million er noget, der skal udnyttes til denne runde.

Den Sikre: Paul Onuachu

FCM skal en tur til Horsens, der endnu engang leverede et overraskende resultat med sejren i Aalborg. Her ligner det dog en lidt for stor mundfuld for Den Gule Fare, og med en fit og udhvilet Onuachu (efter hans afsonet karantænedag i sidste runde), er der gode muligheder for, at mestrene lukker efteråret af med tre point. Skov og N’Doye er selvfølgelig også mulige anførere til runden, men med tanke på den ekstra belastning, som FCK-spillerne får torsdag, virker det som et mere sikkert valg at gå med nogle FCM drenge.

Piratos

Der var gode point i FCK-drengene igen igen, men det rykker jo ikke alverden, når alle i spillet har dem :) Ditto leverede FCM masser af gode point, men det, der skulle have sendt mit mandskab frem i et sidste forsøg på en topplacering, var Aalborgs stolthed, men det var åbenbart for meget ansvar at placere på de nordjyske drenge. Til sidste runde af spillet kommer mit hold formentlig til at se således ud:
picture

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce