Eurosport

Superliga-managerråd fra Junker: Brøndby-angriber kan meget vel kaste flere mål af sig

Superliga-managerråd fra Junker: Brøndby-angriber kan meget vel kaste flere mål af sig

13/09/2018 kl. 09:45Opdateret 13/09/2018 kl. 15:08

Eurosports manager-ekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Superliga-runde.

Eurosport Player: Se udvalgte Superliga-kampe på Eurosport Player.

Se Eurosport Player

Hej og velkommen til 9. runde i Super Manager,

Sidste rundes (defensive) anbefalinger gik nogenlunde med to clean sheets ud af tre. Til denne runde retter jeg dog fokus længere frem af banen, og forsøger at give lidt brugbare tips til den kommende Superliga-runde.

  • Se Vendsyssel - Hobro søndag fra klokken 11:30 på Eurosport Player og Eurosport 2.

Jokeren: Oliver Abildgaard

Den unge AaB-midtbane har efterhånden bidt sig fast på AaB’s hold, og har de seneste to kampe leveret kasser (et mod Randers og et for U-21-landsholdet). Det er primært fra distancen, han har sine kompetencer, men det skulle der også blive rig mulighed for i AaB’s kommende kamp mod Vejle, der efterhånden ligner et hold, som skal kæmpe gevaldigt for at overleve i rækken. Abildgaard er pt. blot ejet af 1.0% og til en meget favorabel pris.

Med en god kamp i vente er han et glimrende differentieret køb i forhold til dine konkurrenter. Det er dog værd at notere sig, at han kommer i karantæne ved næste advarsel, men ellers har AaB et fint program henover de næste runder.

Værdispilleren: Nicolai Laursen

Den unge Brøndby-angriber leverede et brag af en startdebut mod FCM og ligner en oplagt starter til denne weekend. Hans hurtighed og aggressive spillestil kan meget vel kaste flere mål af sig, når Brøndby skal indhente noget af det tabte terræn på enten FCM eller FCK, der jo mødes i rundens brag. Til en pris lige over de 3.1 millioner er det et fremragende køb, og skulle Laursen mod forventning starte på bænken, kommer han helt sikkert i spil i løbet af kampen.

  • Se Brøndby – SønderjyskE på Eurosport Player og Canal 9 fra klokken 15:00.

Den Sikre: Kamil Wilczek

Wilczek jagter Dame N'Doye på topscorerlisten og har efterhånden udviklet sig til Brøndbys vigtigste kort i offensiven. Det er ikke altid lige spektakulært at se på, men bundlinjen viser mål, mål og atter mål fra polakken. Hans store styrke er målnæsen og evnen til at være på det rette sted, når chancerne byder sig. Den slags kan man komme langt med i fodboldens verden, og jeg føler mig overbevist om, at der er mål i vente, når Brøndby byder SønderjyskE velkommen til rundens største favoritkamp.

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 9. Superliga-runde, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Piratos

Det endte med at blive en jævn runde efter en fin start med clean sheet til min Horsens-keeper samt to Horsens-forsvarer. Bindet havde jeg placeret på Qvist, men skulle nok bare have været konservativt placeret på Fischer eller N'Doye. Til den kommende runde smider jeg Juelsgård og Højer ud, og jeg beholder dermed min Horsens-satsning.

  • Følg AC Horsens – AGF søndag fra klokken 14:00 på Eurosport Player og Eurosport 2.

Jeg pønser også lidt på at skifte N'Doye, det begynder at være tid til at angribe med lidt andre spillere, hvis man vil med i toppen af spillet. FCK er også eneste tilbageværende hold i Europa, og det er ikke utænkeligt, at Ståle vil satse kraftigt på EL-gruppespillet, nu han har opbygget et solidt point udbytte i Superligaen