Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Rundens Superliga-overblik: Nordjysk duel i Hobro og brag i Parken

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 19/09/2018 og 15:47 GMT+2

Her kommer et overblik over weekendens Superliga-kampe, som vi viser på vores kanaler. Her er alt, hvad du behøver at vide.

fckfcnny

Foto: Eurosport

Hobro – AaB
Spillested: DS Arena, Hobro
Kampstart: Søndag 14:00 (optakt fra 13:30)
TV: Eurosport 2 og Eurosport Player
Form: Hobro (VTTUU) – AaB (VUTUU)
Karantæner: Hobro (ingen) – AaB (ingen)
Hobro tager søndag eftermiddag imod storebror fra AaB. Begge hold går ind til opgøret uden sejr i de sidste fire runder. Derudover har begge hold heller ikke været blandt de mest flittigt scorende i ligaen i år. De har scoret henholdsvis ni og otte mål. Forskellen på Hobro og AaB skal dog findes i indkasserede mål, hvor AaB kun har lukket ni mål ind, det samme antal som FCK. Hobro derimod har ligaens dårligste defensiv med hele 19 indkasserede mål. AaB’s topscorer indtil videre i sæsonen tegner Rasmus Thellufsen sig for med tre ud af AaB’s otte scorede mål. Hobros topscorer er Emmanuel Sabbi, som har scoret fem af Hobros ni mål. Med det in mente kunne det godt tegne sig til at blive en målfattig forestilling i det nordjyske med Sabbi og Thellufsen som potentielle målscorere.
FC København – FC Nordsjælland
Spillested: Telia Parken, København
Kampstart: Søndag 16:00 (optakt fra 15:00)
TV: Canal 9 og Eurosport Player
Form: FC København (VUVVT) – FC Nordsjælland (TVTUV)
Karantæner: FC København (ingen) – FC Nordsjælland (ingen)
FCK møder søndag FC Nordsjælland, som efter en svingende start spillede en flot kamp sidst og vandt 4-1 over Randers hjemme, hvor Andreas Skov Olsen var flyvende med to mål. Han står derfor noteret for fem af nordsjællændernes 11 mål. FC København tabte sidst mod FC Midtjylland i en kamp, hvor de bestemt ikke fik spillet til at flyde. Derudover kommer de også med en kamp i benene, da de torsdag møder Zenit i Europa League. Men FCK’erne vil helt sikkert gerne hurtigt tilbage på vindersporet og revanchere sig fra sidste sæson, hvor netop FC Nordsjælland snuppede tredjepladsen for næsen af dem. I Viktor Fischer og Dame N’Doye har FCK også Superligaens farligste duo, hvilket 12 mål tilsammen tydeligt viser. Kampene mellem de to klubber er ofte underholdende, så man kan nok godt forvente sig mål søndag eftermiddag.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce