Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Rundens Superliga-overblik: Lokalopgør i Hjørring og Brøndby som store favoritter på hjemmebane

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 13/09/2018 og 15:04 GMT+2

Her følger et overblik over weekendens Superliga-kampe, som vi viser på vores kanaler. Bliv klogere på kamptidspunkter, hvor kampene vises samt info om holdene her.

Rundenioptakt

Foto: Eurosport

Vendsyssel FF – Hobro IK:
Spillested: Nord Energi Arena, Hjørring
Kampstart: Søndag 12:00 (optakt fra 11:30)
TV: Eurosport 2 og Eurosport Player
Form: Vendsyssel (TUTTU) – Hobro (UVTTU)
Karantæner: Vendsyssel (ingen) – Hobro (ingen)
Der er lagt op til en meget vigtig kamp for begge hold i søndagens lokalopgør i Hjørring, når Vendsyssel tager i mod Hobro. Vendsyssel har ikke vundet siden 21. juli i anden spillerunde, hvor de vandt 3-2 ude over Esbjerg. Det er lidt kortere tid siden, at Hobro vandt sin seneste kamp. Det skete, da de slog OB med 3-2 tilbage i femte runde, hvilket dog er Hobro-holdets hidtil eneste sejr i Superligaen i denne sæson. Begge hold tørster altså efter en sejr. Spørgsmålet er så, hvem der står bedst rustet til kampen? Bliv klogere på søndag.
  • Se alle målene fra sidste spillerunde her
AC Horsens – AGF:
Spillested: Casa Arena, Horsens
Kampstart: Søndag 14:00
TV: Eurosport 2 og Eurosport Player
Form: Horsens (UTUVU) – AGF (VUUVU)
Karantæner: Horsens (ingen) – AGF (ingen)
Horsens møder AGF i en kamp, som meget vel kan give et tidligt praj om, hvem af de to hold der kan drømme om en top 6-placering. AGF er som det eneste hold fortsat ubesejret i ligaen, hvilket har kastet to sejre og seks uafgjorte resultater af sig. De uafgjorte resultater er blandt andet hentet mod FC Midtjylland, FC København og FC Nordsjælland, hvilket må siges at være flot. Kan AGF veksle nogle af de andre uafgjorte kampe mod de lidt mindre hold til sejr, kommer AGF bestemt til at være en kandidat til en Top 6-placering. Horsens er efter den flotte første kamp i Parken gået lidt i stå og har kun vundet én kamp siden. De er dog ubesejret hjemme på Casa Arene, som forbliver et svært sted at spille. Horsens kan med en sejr spille sig forbi AGF og ind i top 6-varmen, mens AGF kan komme fem point foran netop Horsens med en sejr.
Brøndby IF – SønderjyskE:
Spillested: Brøndby Stadion, Brøndby
Kampstart: Søndag 16:00 (optakt fra 15:00)
TV: Canal 9 og Eurosport Player
Form: Brøndby (VTTVU) – SønderjyskE (TTVTU)
Karantæner: Brøndby (ingen) – SønderjyskE (ingen)
Brøndby står søndag eftermiddag overfor SønderjyskeE med den tidligere Brøndby-assistent Claus Nørgaard i spidsen. Brøndby-mandskabet viste i sidste spillerunde gode takter mod et FC Midtjylland-hold, som ikke ville meget og kom til Brøndby Stadion for et point. Brøndbys spil mindede om det, der har kendetegnet holdet de seneste to sæsoner, hvilket må skabe optimisme på holdet og hos fansene. SønderjyskE er omvendt svære at blive kloge på. I nogle kampe spiller de virkelig godt, eksempelvis i 3-2-nederlaget til FCK i Parken, hvor de med lidt held kunnet have fået point med hjem, i andre kampe er de helt ved siden af sig selv og famler efter et fast udtryk i spillestilen. De har i denne sæson dog ikke tabt med mere end et mål, hvilet tyder på en nogenlunde defensiv. Kampen ude mod Brøndby bliver dog en svær en af slagsen. Brøndby taber efterhånden ikke mange kampe, især ikke på hjemmebane, hvor de siden sidste kamp i forrige sæson mod FC Nordsjælland kun har tabt to gange. Det skete mod Esbjerg sidst og mod FC Midtjylland i sidste sæson, hvor en sen scoring i mod sig blev starten på Brøndbys tabte mesterskab.
Se alle tre kampe på søndag på vores kanaler eller Eurosport Player
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce