Eurosport

Ole Palmå indtræder i stillingen som administrerende direktør i Brøndby IF

Ole Palmå indtræder i stillingen som administrerende direktør i Brøndby IF

10/07/2019 kl. 10:06Opdateret 10/07/2019 kl. 10:31

I sammenhæng med ansættelsen af Carsten V. Jensen og Ebbe Sands bortgang, så har Brøndby IF ansat Ole Palmå som ny administrerende direktør i klubben.

Eurosport Player: Streaming af topsport

Køb abonnement

Ansættelsen af Ole Palmå betyder også et farvel til Jesper Jørgensen. Jesper Jørgensen kom til Brøndby IF i 2009 og har påtaget sig posten som administrerende direktør. Bestyrelsen har nu valgt at sige farvel til Jesper Jørgensen.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til personligt og på vegne af en samlet bestyrelse at udtrykke vores store taknemmelighed for Jespers indsats igennem de sidste 10 år. Loyalt, dedikeret og hårdt arbejdende har Jesper spillet en vigtig rolle i klubben i stillinger som hhv. økonomidirektør og administrerende direktør. Jesper har været en vigtig brik i driften af klubben samt i implementeringen af strategi 6.4, hvor han har bidraget med sin store erfaring inden for branchen.


Video - Er Jan Bech en gave eller et problem for Brøndby? Presserummet giver deres bud

05:24

Vi har tidligere behandlet Jan Bech Andersens rolle i programmet Brøndby - Hvad nu?


Om ændringerne i direktionen og ansættelsen af Ole Palmå fortæller Jan Bech Andersen.

- Vi evaluerer løbende vores ledelses kompetencer og styrker op imod vores strategiske fokus. I den forbindelse har vi konkluderet, at vi fortsat ønsker en lille og lean to-mandsdirektion, men at vi i direktionen skal have tilført en person med stærk fodboldkøbmandskab og -faglighed. I tillæg ønsker vi at intensivere udviklingen af vores kommercielle aktiviteter med vores fans og samarbejdspartnere. Skal vi realisere det store potentiale, vi som klub har, og nå de mål, vi har sat os i de kommende år, er det derfor naturligt for os, at vi nu vælger at placere Ole Palmå i spidsen for vores klub som administrerende direktør. Ole har vist, at han har en fantastisk evne til at bygge dybe relationer til partnere, og så har han også påvist sin evne til at repræsentere Brøndby IF og samle medarbejdere og frivillige på tværs af klubben.