Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Kenneth Andersen siger op som cheftræner i FC Midtjylland

Peter Ullum

Opdateret 19/08/2019 og 14:01 GMT+2

Kenneth Andersen har sagt op som cheftræner hos FC Midtjylland. Brian Priske overtager ansvaret.

n

Foto: Eurosport

FC Midtjylland har netop offentliggjort på et pressemøde, at Kenneth Andersen selv har sagt op som cheftræner i klubben. Kenneth Andersen har indset, at hans rolle som Superliga-træner ikke passer ham.

- Jeg kan mærke, at den måde, jeg gerne vil være på som træner, leder og menneske, kan jeg ikke være i den her rolle. Det troede jeg da, jeg sagde ja til jobbet og udfordringen. Men virkeligheden er en anden, siger Kenneth Andersen til Herning Folkeblad.

Kenneth Andersen overtog roret fra Jess Thorup i oktober 2018, og her 10 måneder efter er han fortid igen. Det bliver assistenttræner Brian Priske, som overtager rollen i klubben. Kenneth Andersen selv skal tilbage på akademiet og træne. Inden han blev ansat som Superliga-træner, kom han fra jobbet som u19-træner i klubben.

Fyringen kommer efter en klart Europa-exit til Rangers, og 1-1-kampen mod Hobro i går. Kampe, hvor FC Midtjylland ikke har imponeret spillemæssigt. I Superligaen har klubben dog imponeret pointmøssigt med 5 sejre og 1 uafgjort i 6 kampe.

- Da jeg for et år siden sprang til, nærmest fra den ene dag til den anden, for at afløse Jess Thorup som cheftræner, betingede jeg mig, at vi skulle evaluere situationen, når jeg havde fungeret på cheftrænerposten i et stykke tid, siger Andersen i en pressemeddelelse fra FC Midtjylland.



Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce