Fodbold
3F Superliga

Så kom aftalen på plads: Jesse Joronen skifter til Serie A-oprykker

Del med
Kopier
Del denne artikel

Joronen2

Foto: Eurosport

AfPeter Ullum
12/07/2019 på 08:03 | Opdateret 12/07/2019 på 09:47

FC Københavns finske keeper, Jesse Joronen, er blevet solgt tilSerie A-oprykkerne fra Brescia. Prisen skulle eftersigende være på mellem 30 og 35 millioner danske kroner.

Fo et par uger skrev det italienske medie gianlucamarzio.com skriver, at Jesse Joronen var meget tæt på et skifte til Brescia. Nu er skiftet så en realitet.

Dermed fortsætter Jesse Joronen med at tage skridt op i karrieren. I 2017 købte AC Horsens ham i Fulham efter, at Jesse Joronen havde været udlejet til fem forskellige mindre klubber i England.

Efter et imponerende år for Bo Henriksens mandskab slog FC København sidste sommer fingrene i den høje finne. Efter et enkelt sæson i den danske hovedstad sælges han nu allerede videre til en stor liga i Europa. FC København hentede ham for et beløb på 8 millioner kroner, så profitten i kassen hos FC København er ca. 25-30 millioner.

Jesse Joronen startede også som lyn og torden med pragtpræstationer i de to Europa League-kvalifikationskampe mod Atalanta.

3F Superliga

Jesse Joronen skifter til Serie A: Se hans flotte redninger i kampene mod Atalanta

19/06/2019 PÅ 08:58Der er langt fra utænkeligt, at det er netop er Atalanta-kampene, som har skabt interessen fra Italien.
FC København hentede tidligere på året Sten Grytebust på en fri transfer fra OB og med salget af Jesse Joronen, så ligner Sten Grytebust det klare førstevalg i buret efter sommerferien.

Alligevel kan salget af Jesse Joronen betyde, at FC København skal ud og hente en ny målmand. Unge Frederik Ibsen og landtidsskadede Stephan Andersen er nemlig de to øvrige keepere, som Ståle Solbakken har at råde over.

Rygterne går på, at FC København er meget tæt på en aftale med den tidligere Randers-keeper Kalle Johnsson.

Relateret indhold
Fodbold3F SuperligaJesse Joronen
Del med
Kopier
Del denne artikel