Populære sportsgrene
Vis alle

Mukhtar efter skuffende nederlag: Vi skal blive ved med at tro på, at vi vinder den næste kamp

Christian Corell

Opdateret 17/09/2018 og 12:16 GMT+2

Brøndbys nummer 10, Hany Mukhtar, mener, at de skal blive ved med at tro på tingene, og hvis de gør det, skal sejrene nok komme.

Hany Mukhtar

Brøndby har lukket 10 mål ind i de seneste tre kampe og med hjemmebanenederlaget på 2-4 til SønderjyskE, begynder tegningerne til en lille krise at være synlige.
Hany Mukhtar erkender også, at Brøndbys indsats simpelthen ikke er acceptabel:
I dag var det bare ikke godt nok. Vi skal være bedre, end det vi viser i dag, og det tror jeg også på, vi er.
Vi lignede os selv i perioder i første halvleg, så vi ved, at vi har det i os. Nu gælder det om at finde en stabilitet på det niveau, så det ikke kun er i perioder, siger den 23-årige midtbanespiller til Brøndbys hjemmeside.
Ifølge Hany Mukhtar skal hele mandskabet fastholde en tro på, at tingene godt kan lade sig gøre, og at netop det er opskriften på, at sidste års sølvvinder igen får spillet sig til nogle sejre:
Det lyder jo nok som en kliché, men må knokle på til træning og blive ved med at tro på, at vi vinder den næste kamp. Det er med den indstilling, vi kan komme tilbage på sporet.