Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Martin Retov bliver den nye, midlertidlige cheftræner i Brøndby

Christian Corell

Opdateret 19/02/2019 og 14:12 GMT+1

Brøndbys assistenttræner, Maritn Retov, er udpeget som cheftræner for Brøndby indtil sæsonen slutter.

Martin Retov

Foto: Eurosport

Martin Retov er udpeget som ny cheftræner Brøndby IF har i dag indgået aftale med Martin Retov om, at Martin Retov overtager cheftrænerstillingen frem til afslutningen af den igangværende sæson, lyder det i en fondsbørsmeddelelse.
Både Martin Retov og Matthias Jaissle har gjort et rigtig godt arbejde som assistenttrænere for Alexander Zorniger. Han valgte de to som assistenter, fordi de begge er professionelle og dygtige trænere, som kender spillertruppen indgående. Det har ikke ændret sig over natten, og det var vigtigt for os, at den midlertidige trænerløsning ikke skulle bruge dage og uger på at lære staben, spillerne og vores måde at spille på at kende, for det er fire vigtige uger, der ligger og venter foran os.
Derfor er vi også trygge ved at overlade Superliga-truppen til Martin og Matthias frem til sommerpausen. Samtidig vil jeg selv i den kommende periode rykke endnu tættere på spillertruppen, end jeg plejer, ved blandt andet at være tilstede til alle vores træninger, så Martin og Matthias får de bedste forudsætninger at arbejde ud fra. Jeg er meget glad for, at de har valgt at takke ja til muligheden, fortæller Ebbe Sand til Brøndbys hjemmeside.
Martin Retov og Matthias Jaissles første opgave bliver på søndag, hvor Brøndby får besøg af Randers.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce