Eurosport

Junkers tips til Superliga Manager: Har du ikke Andreas Skov Olsen, så er det altså på tide!

Junkers tips til Superliga Manager: Har du ikke Andreas Skov Olsen, så er det altså på tide!

06/12/2018 kl. 09:55Opdateret 06/12/2018 kl. 10:07

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Superliga-runde.

Eurosport Player:

Køb abonnement

Hej og Velkommen til Runde 19 af Superliga Manager

Masser af point var der i anbefalingen af unge Wind i sidste runde, ligesom Casper Nielsen fortsatte med at leverer assists. Forhåbentlig kan tipsene til næstsidste runde af spillet, hjælpe dig på vej

Jokeren: Lucas Andersen

Den hjemvendte AaB spiller har taget dirigent stokken i AaB’s offensiv. Senest havde han en pragtkamp mod Esbjerg, og han spiller pt. som angriber. De får besøg af Horsens denne weekend, og det ligner, at Bo Henriksens tropper er på vej på juleferie, så det gælder om at få AaB spillere ind i denne runde. Delač og Bjarke Jacobsen er ydermere i karantæne for gæsterne.

  • Stream FC Købehavn-Esbjerg søndag 9. december fra kl. 15:00 på Eurosport Player

Værdispilleren: Andreas Skov Olsen

FC Nordsjælland-kometen er ikke til at komme udenom i denne runde, når AGF kommer på besøg på kunstgræsset. Han er suverænt den bedste spiller til prisen her i spillet, så har du ham ikke på holdet, er det altså på tide!

Stream udvalgte Superliga-kampe eksklusivt på Eurosport Player

Den Sikre: Robert Skov

Anbefalingen giver egentlig sig selv. Det er Skovs efterår, og samtlige folk i toppen har selvfølgelig højrekanten på holdet. Men han har efterhånden bevist sig godt nok til også at få ansvaret for at bære bindet, når FCK hjemme tager imod Esbjerg. Der er selvfølgelig en chance for at Ståle Solbakken spare diverse profiler frem torsdagens EL kamp, men mon ikke han stiller så stærkt som muligt, kapløbet med FC Midtjylland simpelthen for tæt til andet.

Piratos

Til den kommende runde skal der skiftes lidt ud, når Paul Onuachu er i karantæne, og OB kommer på besøg på heden. Således kommer mine hold formentlig til at se ud:

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.Eurosport