Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Junker ser stort potentiale i Godsway Donyoh: Nordsjælland kan overmatche Aab med fart og teknik

Kristian Pedersen

Opdateret 01/11/2018 og 11:44 GMT+1

Eurosports managerekspert, Mads Junker, kommer her med sine tips og tricks til den kommende Superliga-runde.

Junkerny

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til 15. runde i Super Manager,
Efter en helt igennem sløj runde med anbefalinger i minus, og et mandskab i frit fald, kræver det ekstra mange ressourcer at kravle op på hesten igen, og med tiltro til at komme med nye tips. For selvfølgelig skulle Vendsyssel pludselig vinde i Aalborg, på et indlæg der sejlede i kassen, efter to kampe uden mål og point.
Nuvel, det er sådan man bliver testet som deltager i disse manager spil, og ingen har påstået det er nemt at finde vejen igennem drømmeholdsjunglen, allermindst den der har Superligaen som overskrift.

AGF - mellem håb og håbløshed
Se alle afsnittene her

Jokeren: Joel Andersson

Den svenske wingback har efterhånden sat sig solidt på positionen som højre wingback, og det har kastet ikke mindre end 5 assists af sig. Han fører dermed den interne assistliste, hvor han altså placerer sig højere end normale assist-konge i Superligaen, Jakob Poulsen, og er blot et enkelt oplæg efter Fischer på den samlede assistliste.
Han er dog stadig ejet af blot 2.0%, så der er masser af mulighed for at differentiere dit mandskab fra konkurrenterne, hvis du mangler en spiller fra ligaens førerhold. En udekamp mod sæsonens overraskelse, Esbjerg, er ikke umiddelbart en formsag, men det er primært defensiven der har ført vestjyderne til mod toppen af rækken, så der er stadig fine muligheder for et clean sheet til den svenske forsvarer.

AGF_RFC2
Tilmeld dig her

Værdispilleren: Jakob Barrett Laursen

OB’s mest pointgivende spiller ligner en mand der skal ind på de fleste hold, når hjemmeholdet i denne runde tager imod Hobro. Det er fredagskampen, så man kan sikre sig at han starter, men med tanke på han har spillet samtlige kampe for holdet fra Ådalen, så skal der opstå en skade i løbet af ugen, hvis ikke Barrett er at finde på banen fredag aften.
Den unge venstreback har draget glimrende fordel af systemskiftet under Michelsen, hvor han nu opererer som en offensiv wingback. Det har blandt andet kastet to scoringer af sig, begge på hjemmebane i øvrigt, og yderligere tre assists. Hjemme mod rækkens sidsteplads, der lukker over to mål ind i snit, skulle der være mulighed for at udbygge den fine statistik for det tidligere Juventus talent.
Se de tredje afsnit af AGF – mellem håb og håbløshed:

Den Sikre: Godsway Donyoh

FCN formåede endnu engang ikke at vinde på udebane, så derfor er presset så meget desto større i denne runde, når der skal hentes point til top-6 regnskabet. AaB kommer på besøg på kunstgræsset, og det ligner guf for de hurtige FCN-spillere, at skulle op mod en bagkæde fra Aalborg, som de kan overmatche i fart og teknik.
Donyoh er FCN’s farligste mand, i hvert fald på hjemmebane, hvor ghaneseren har scoret alle sine seks mål! Han sparker ydermere straffe for hjemmeholdet, så der er al mulig grund til at satse på Donyoh til den kommende runde.

Piratos:

Det er efterhånden ved at være godt og grundigt på tide med en ny halvsæson af Superliga Manager, for det bliver da bare værre og værre med mit mandskab.
Mit hold kommer til at se således ud denne runde:
picture

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 15. runde i Superligaen, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce