Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Junker om valg af N’Doye: Han er ikke til at komme udenom, særligt når Viktor Fischer er tvivlsom

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 18/10/2018 og 10:50 GMT+2

Eurosports managerekspert, Mads Junker, kommer her med sine tips og tricks til den kommende Superliga-runde.

WilzcekNDoye

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til runde 13 i Superliga Manager
Så er Superligaen tilbage efter landsholdspausen, og der åbner sig nogle fine indkøbsmuligheder allerede fredag aften.
Jokeren: Adrian Petre
Esbjerg byder Superligaens bundprop fra Hobro op til dans fredag aften, og det ligner en hjemmesejr til ligaens nummer fire. Hobro fik endelig lidt point på kontoen i sidste runde, men med et forsvar der har lukket 31 mål ind i 12 kampe (10 (!) flere end næste hold i den ligning), er det simpelthen for indbydende ikke at købe hjemmeholdets spidsangriber.
Petre fik gang i målscoringen i seneste opgør og havde ydermere en del forsøg indenfor rammen. Rumæneren kan få en fornøjelig aften, og med blot 2%’s ejerskab er han ydermere en fin differential mulighed til de “klassiske” angribere i spillet, primært Wilzcek, Skov Olsen og N’ Doye.
Værdispilleren: Jeppe Højbjerg
Næste anbefaling kommer i den anden ende af banen, nemlig Esbjergs målmand. Han topper listen over “bedst til prisen” for alle målmand, og med 5 clean sheets i 12 kampe er der glimrende værdi at hente på Højbjerg.
Den Sikre: Dame N’Doye
Heller ikke denne runde er senegaleseren til at komme udenom, særligt når Viktor Fischer stadig er tvivlsom til opgøret i Vejle. Altid rart at skulle bruge få overvejelser på sin anfører!
  • Se Vejle - FC København søndag 21. oktober fra kl. 15.00 på Eurosport Player og Canal 9!
Piratos
N’ Doye og Wilczek leverede fine point til runden, men FCN’s nederlag i Hobro var ikke videre gavnende for mit mandskab. Mit hold kommer formentlig til at se således ud denne runde:
Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 13. runde i Superligaen, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.
picture

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 13. runde i Superligaen, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce