Eurosport

Hjulmand er ikke bitter, men forundret over glippet Anderlecht-skifte

Hjulmand er ikke bitter, men forundret over glippet Anderlecht-skifte

09/02/2019 kl. 12:23Opdateret 09/02/2019 kl. 12:34

I januar måned i år missede FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, muligheden for at komme til en udenlandsk klub.

Eurosport Player:

Køb abonnement
" Jeg er forundret over, at det kunne glippe, men der er mange andre ting i spil. "

Adskillige medier beskrev Anderlecht som den klub, der ville have fat i Hjulmand. Vores reporter, Christine Møller, har været en tur i Farum for blandt andet at snakke med Hjulmand om netop den udlandsmulighed, som han missede.

  • Se FC Nordsjælland – Brøndby fra klokken 15:00 på Eurosport Player og Canal 9

Hjulmand nævner ikke selv Anderlecht, men i stedet en unavngiven udenlandsk klub, som han var meget tæt på at blive cheftræner for i januar.

"Jeg er forundret over, at det kunne glippe, men der er mange andre ting i spil. Men nej, det er ikke sådan, at jeg går rundt med en bitterhed eller noget som helst. Jeg synes, det var et godt og rigtigt skifte, men det er det ikke nu," siger Hjulmand til Eurosport og fortsætter:

"I den her verden går tingene hurtigt. Nogen gang rigtig hurtigt. Jeg troede, at jeg skulle have været dernede, men da det ikke blev det, koncentrerer jeg mig nu om det, jeg har foran mig."

Video - Hjulmand er ikke bitter, men forundret over glippet Anderlecht-skifte

04:34

Selvom Hjulmand er forundret over, at udlandsskiftet ikke blev en realitet, er der fuld fokus på FC Nordsjælland og gøre det så godt som muligt netop der. Hvis et skifte skal være aktuelt for cheftræneren, skal opgaverne inkludere andet end talentudvikling, som FC Nordsjælland ifølge Hjulmand er en af de bedste klubber i Europa til:

"Jeg har brug for en ny udfordring, som skal gøre mig til en bedre træner. Det skal være noget andet end det her. En anden type udfordring end det jeg står i. Hvis jeg skulle lave det bedst mulige talentudviklingsprojekt og få unge spillere frem som det vigtigste, så er jeg det bedste sted i Europa, så derfor skal det være en anden type udfordring."


GeneriskSL