Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Erstatningen klar: FC København henter Karl-Johan Johnsson

Peter Ullum

Opdateret 12/07/2019 og 11:09 GMT+2

Jesse Joronen blev i går solgt til Brescia, og allerede i dag har FC København præsenteret erstatningen. Det bliver svenske Karl-Johan Johnsson.

karl-johan

Foto: Eurosport

I går blev det en realitet, at Jesse Joronen blev solgt til italienske Brescia. Derfor har FC København været på transfermarkedet og hente en erstatning.

Ståle Solbakken har hentet den tidligere Randers-målmand Karl-Johan Johnsson til klubben på en fireårig kontrakt. Kalle Johnsson, som han bliver kaldt, skiftede Randers ud med franske Guingamp, hvor han har spillet siden 2016. Nu vender han så hjem til skandinavien.

Kalle Johnsson har spillet syv landskampe for Sverige, og Ståle Solbakken mener også at han er én af de bedste svenske målmænd.

Efter salget af Jesse Joronen har vi haft behov for en stærk og solid erstatning, og i Kalle Johnsson får vi en bundsolid keeper, der har international erfaring og kender den danske liga indgående. Han er lige nu i top tre blandt de svenske keepere, og vi er meget trygge ved vores målmandsteam med ham, Sten Grytebust og Frederik Ibsen, siger Ståle Solbakken til fck.dk.
Kalle Johnsson er tidligere vinder af det gyldne bur i Superligaen.


Svenskeren selv mener også, at skiftet til FC København er et skridt frem i karrieren.

"FCK er på alle niveauer en international klub, som altid spiller med om titlerne og jagter de største europæiske turneringer. Derfor ser jeg det her som et skridt frem i min karriere, og jeg glæder mig virkelig over denne mulighed, siger Kalle Johnsson til fck.dk.

Kalle Johnsson ser frem til udfordringen om at skulle vogte buret i København, hvor han skal kæmpe med Sten Grytebust om pladsen.

”Jeg ser virkelig frem til at møde mine nye holdkammerater og alle, der arbejder i klubben. Der venter store opgaver foran os allerede fra starten af sæsonen, og jeg vil gøre alt jeg kan for, at vi sammen når vores mål”, siger Kalle Johnsson.





Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce